Tipovi autobusa na linijama 2009.

Autor manoplan, Siječanj 02, 2009, 20:53:22

conecto

Bit će da su 422, 423 i 424 u APVG! Fali još 421?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Citat: 421  u Prosinac 05, 2009, 00:41:50
Tu sam!

Da, samo je pitanje di ti je original sa starog avatara - u APVG, CIOS...?
A GDJE JE POANTA?

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Classic

Citat: Tomek  u Prosinac 02, 2009, 13:49:42
... NL263...

Ako ih netko danas ulovi molio bih slike, bilo kakve.
Evo Tomek slika.. ;D

MAN19464

Citat: kojot  u Prosinac 04, 2009, 15:17:01
Citat: Shole  u Prosinac 04, 2009, 14:09:18
Kako rješavaju problem Goričkih linija sa Glavnog (ili S.M. 315) kad neki njihov bus ostane u kvaru? 

Dal imaju svoju pričuvu na G.K., dal se šalje iz Gorice rezervni bus (čisto sumnjam, previše vremena se gubi) ili ipak pošalju neki APD bus što bi mi bilo najlogičnije ?

Uglavnom pola ti se tih zamjena obavi u selima prema kojima voze ti VG autobusi.
Npr u Petrovini (lin. 310), Hrašću ili pak bilo gdje dalje na trasi (lin.311), Lukavcu (lin. 315), Sasima,Strmcu (lin. 307 i 308),jer su bliže Gorici. Ako je bus baš "prdnuo" na terminalu, onda stupaju na snagu prometnici na terminalu koji primjerice na Gl. kol. za linije 310 i 311 žrtvuju bus sa linije 330(budući da lin. 310 i 311 pretežito voze kad vozi i lin. 330). Na S.M. baš i ne znam 100% kaj rade,ali i tamo pošalju neki bus koji ima pauzu ili pak žrtvuju lin. 110 za Botinec.
Ako ništa od toga nije moguće (npr. za večernje polaske lin. 310 i 311), onda se šalje bus iz Gorice pa kad dođe,dođe, nema boljeg rješenja. Uglavnom, pričuve na Gl kol. ili S.M. nema.

ponekad se zna da sa glvnog kolodvora pošalju bus koji nepripada pavg pa je jednom plinski solo išao jedan krug na 310 ali  je prometnik tražio blagoslov centra i dobio ga je.
da na savi uglavnom žrtvuju bus sa 110 linije

conecto

Ma sve kombinacije su dopuštene da se ostvari polazak. Problem je u tome što vozači jednog pogona baš i ne znaju linije onog drugog. Ja npr. nemam pojma kud ide taj 310.
A GDJE JE POANTA?

MAN19464

ma pa to je normalno tko bi to sve znao nema šanse, taj 310 skreće u velikoj mlaki desno prema lomnici i industrogradnji i tamo još nekih 15 min. vožnje

Ivan

Dobro, nesposobnjakovići očito neće tu punionicu napraviti u dogledno vrijeme a kilometraža na novim dizelašima je isto u banani, možda bi sad bilo pametno da izvuku iz žice barem dio NG 272 i EL 2x2 i daju ih Dubravi na korištenje, kad ih već ne uspijevaju prodati (što me isto čudi uz sve krame stare 25 godina koje voze u Splitu ili Sisku, no očito su neke uprave ozbiljno shvatile recesiju, za razliku od genijalne Banditove), dok tamo trunu nisu nikom od koristi...

421

buSHunter795

Citat: 421  u Prosinac 06, 2009, 14:20:02
601 na 216!

Ha dobro, pa nije mi baš to neko preveliko čudo, nedjelja je i slab je promet na 216  :)

Max-d

To sa 601 na 216 je valjda neka mala zamjena jer je 601 ujutro bio na lin. 204.

conecto

Jel to 216-2 koji ima nedjeljom par polazaka do DIOKI-a i nešto valjda na 224 i 230?
A moguće da je uletio i sa 204 kad se nema čime krpat...
A GDJE JE POANTA?

MAN19464

tramvajac 92

Jesu li upisane u sve atrone sve linije (APP, APD, APVG)?