Tipovi autobusa na linijama 2009.

Autor manoplan, Siječanj 02, 2009, 20:53:22

t4

Nije loš ovaj APD :D
Na 219 opet MAN, gb 457 ;) I komotno nedjeljom i blagdanima može voziti solaš, pa eto, nek je MAN  :-*

Edit: dva garažna brata:

421

Citat:"Awwwwwwww danas na 219 za Sloboštinu MAN gb 461. Nakon duuugo vremena MAN za 219. I ne samo da je MAN, nego je to najmoderniji MAN koji je ikad vozio na 219. Zadnji MAN je bio SG 220 davno davno."
Imaš krivo kaj se tiče najmodernijeg busa koji je vozio na liniji 219.
Još dok su vladale "kockice", na probi je bio prvi citaro s ZG znamenitostima na bokovima, sa full opremom i 279 konja.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

Citat: 421  u Lipanj 12, 2009, 11:42:35
Citat:"Awwwwwwww danas na 219 za Sloboštinu MAN gb 461. Nakon duuugo vremena MAN za 219. I ne samo da je MAN, nego je to najmoderniji MAN koji je ikad vozio na 219. Zadnji MAN je bio SG 220 davno davno."
Imaš krivo kaj se tiče najmodernijeg busa koji je vozio na liniji 219.
Još dok su vladale "kockice", na probi je bio prvi citaro s ZG znamenitostima na bokovima, sa full opremom i 279 konja.
T4 reče najmoderniji MAN (i reče MAN dvaput u toj rečenici), ne najmoderniji bus.

tramvajac 92

Trebalo bi promjeniti za
lin. 107 uobičajeni tip vozila u Irisbus Citles (solo i zglobni)
lin. 205 uobičajeni tip vozila u MAN Lion's City

Daniel

Citelisi već su već redoviti na lin. 107 i solo i zglobni.
O305 i O405 se više gotovo ne mogu vidjeti na Zagrebačkoj.

tramvajac 92

Pa baš zato to i treba promjeniti jer piše doslovno:
Citat:107   Jankomir - Žitnjak   Jankomir, Ljubljanska av., Zagrebačka av., Slavonska av., Indrustrijska c. Žitnjak-DIOKI   APD   5   MB O 305 G i dr. MB
Citat:205   Dubrava - Markuševec - Bidrovec   Dubrava, Av.G.Šuška, Štefanovečka, Trg sv.Šimuna (Markuševec), V.Ročića, Mark.Trnava, Bidrovečka   APD   2   MB Citaro

Ivan

Citat: tramvajac 92  u Lipanj 16, 2009, 13:32:09
Pa baš zato to i treba promjeniti jer piše doslovno:
Citat:107   Jankomir - Žitnjak   Jankomir, Ljubljanska av., Zagrebačka av., Slavonska av., Indrustrijska c. Žitnjak-DIOKI   APD   5   MB O 305 G i dr. MB
Citat:205   Dubrava - Markuševec - Bidrovec   Dubrava, Av.G.Šuška, Štefanovečka, Trg sv.Šimuna (Markuševec), V.Ročića, Mark.Trnava, Bidrovečka   APD   2   MB Citaro
Jesi se uhvatio za te dvije, nije ažurirano ni za puno drugih linija, al' stvari još nisu stabilne i ne da mi se (a očito ni drugim moderatorima) svaka dva dana mijenjati podatke. Eto.

igor 409

Nakon što je na 214 od dolaska Lion's zamijenio Cacciamalia i uglavnom vozio jučer je na 214 bio Citaro a danas Conecto.

conecto

Uskrsnuo Marbus g.b. 645 i danas bio na liniji 280.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

konkordsky

jutros g.b.202  na liniji 212; :o  umalo da nisam oslijepio nakon toga ali garažni broj na sredini odostraga ne laže da je to podsusedski bus; što li je radio tamo? ::|
NEMA PROBLEMA,POSTOJE SAMO RJEŠENJA!

Daniel

Podsusedski Citari gb 201-205 su već više od mjesec dana na posudbi u Dubravi

igor 409

Da ali su u APD došli na posudbu u svrhu izbora tj. isključivo za liniju 268 tako da je ovo dosta neobično. S obzirom na to da u APP ionako neznaju kaj bi s busevima pa NG 313 nerijetko stoje moglo bi ovih pet kom (možda još 5 s obzirom na punionicu za Citelise) trajno ostati u APD.

conecto

Citat: igor 409  u Lipanj 19, 2009, 13:27:46
Da ali su u APD došli na posudbu u svrhu izbora tj. isključivo za liniju 268 tako da je ovo dosta neobično. S obzirom na to da u APP ionako neznaju kaj bi s busevima pa NG 313 nerijetko stoje moglo bi ovih pet kom (možda još 5 s obzirom na punionicu za Citelise) trajno ostati u APD.

Daj, Bože!

Al mislim da će se vratiti kad (ako) APP uzme natrag liniju 107 što se trebalo dogoditi 1.4. (tad su nakon par dana ovi Citari i stigli u APD) ali se (do daljnjeg) nije još dogodilo...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Ivan

Citat: conecto  u Lipanj 19, 2009, 13:35:25
Citat: igor 409  u Lipanj 19, 2009, 13:27:46

Daj, Bože!

Al mislim da će se vratiti kad (ako) APP uzme natrag liniju 107 što se trebalo dogoditi 1.4. (tad su nakon par dana ovi Citari i stigli u APD) ali se (do daljnjeg) nije još dogodilo...
Mislim da bi bilo dobro da ostanu dok se ne izgradi punionica bez obzira na 107. A to će se dogodit na sveto nigdarjevo, tako da je u biti do daljnjega. ::|

sokre

G.b. 2xx `često` idu na 220 i 221.. Vidio sam ih nekoliko puta.