Tipovi autobusa na linijama 2009.

Autor manoplan, Siječanj 02, 2009, 20:53:22

conecto

Citat: Ivan  u Prosinac 01, 2009, 13:18:23
Uopće mi nije jasno koji vrag je ovog ljeta bio prometnicima u APD. Još mi je jasno sa Citarima na 268 jer kockice ionako imaju problema sa hlađenjem (iako su mogli stavljati starije Citare kojima nabijanje kilometrara ne bi bilo toliki problem), ali izrabljivanje MAN-ova na sesvetskim prigradskim linijama je stvarno bilo kriminalno. Netko treba dobiti otkaz. Isto kao i netko tko nije uspio sagraditi punionicu plina, a trebao je. Nadam se samo da će kumovi doć na svoje kad i ako Bandit izgubi ove izbore, a u Zagrebu se dogode privremeni izbori na kojima će također izgubiti (vjerojatno se uzalud nadam, al ne može ni on vječno jahat).

Nisu ni prometnici ti koji uvijek samostalno odlučuju koji će busevi na koje linije. Za disponiranje novih Citara G na linije 268 i 217 stigla je direktiva "odozgo", o tome je već pisalo na forumu prije pola godine kad je to počelo.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Opet plinska kriza - jučer ponovo riknula punionica u Radničkoj! Ovako je u vrijeme jutarnje špice izgledao parking garaže u Dubravi (samo dio).
A GDJE JE POANTA?

conecto

Pa je u pomoć ponovo priskočio APP i preko noći stiglo 5 MANova - GB 100 na liniji 277, GB 105 na liniji 217, za danas pošteđeni ostali GB 101 (parkiran ispred lakirnice jer nema više mjesta nigdje) i još dva nova Lion's Citya...
Kocke sve vani, Cacciamali ponovo na 280, jedan solo Citaro na 212, 791 na 278...
A GDJE JE POANTA?

Tomek

Dobio sam obavijest od jednog insidera iz APP da su jučer navečer zbog plinske krize u APD otišli još 5 Citara G, i 2 NL313 gbr334 i 342 te ono što me iznenadilo NL263 gbr100,101,105.

Ako ih netko danas ulovi molio bih slike, bilo kakve.

conecto

Očito će dobro doći i ovaj povratnik iz Osijeka koji još ima tamo svojstvene naljepnice pokraj vrata...
A GDJE JE POANTA?

Shole

Treba ove slike stavit na stranice od Bandićeve kampanje.  Uz opširan text naravno.  Dobro dok ne počnu sa Citelisa tablice prebacivat na O305G i NG272

conecto

Citat: Shole  u Prosinac 02, 2009, 13:51:48
Treba ove slike stavit na stranice od Bandićeve kampanje.  Uz opširan text naravno.  Dobro dok ne počnu sa Citelisa tablice prebacivat na O305G i NG272

Ti se, Shole, nemoj zaj...vat, jer uskoro će to biti i tvoj predsjednik (novi avatar?)!
A vidim da je većina buseva za prodaju (žica u Mandlovoj) ostala bez tablica.
A GDJE JE POANTA?

Shole

Pa znam da su bez tablica, zato kažem: tablice sa Citelisa na njih i na liniju.

Tomek

Nije mi jasno zašto neki Eurobusi koji su 2000. godište(5 komada) stoje.. Koji smo mi bogataši da 9 godina stari autobusi stoje u žici i ne voze.. Užas..

Majstor

tako se sparaju novi auti nema plina ( nema ni km ) uz ovakvu voznju ima da traju 30 godina mozda je to i dobra kupovina na kraju krajeva pali 305-ice
Samo mi sudite pošteno !

tramvajac 92

Sad mi je jasan novi City na 107 i 114!

Tomek

Jučer sam uspio vidjeti od APP-ovih Citara G u APD-u samo gbr189 na 268. Jutros nije bilo ni jednog.

kojot

Citat: Tomek  u Prosinac 03, 2009, 09:02:41
Jučer sam uspio vidjeti od APP-ovih Citara G u APD-u samo gbr189 na 268. Jutros nije bilo ni jednog.

Jučer su na 268 bili 185,189,210,229 i 230. Bio je tu i poneki novi Citaro iz APD,jedna kockica, a popodne je na 268/1 izašao i Citelis (valjda je proradila ta nesretna punionica).

MAN19464

čudno ovi plinaši su sve zakomplicirali, meni se ćini da sam sinoć vidio gb.423 na liniji 310
ako sam dobro vidio znaći da dubrava pomaže velikoj gorici a i sama treba pomoć od podsuseda čudna neka križaljka  ??? ??? ???

dean25

Citat: Tomek  u Prosinac 02, 2009, 13:49:42
Dobio sam obavijest od jednog insidera iz APP da su jučer navečer zbog plinske krize u APD otišli još 5 Citara G, i 2 NL313 gbr334 i 342 te ono što me iznenadilo NL263 gbr100,101,105.

Ako ih netko danas ulovi molio bih slike, bilo kakve.
101 i 342 vozili na liniji 225 drugi navrat.