Posavina Trans, Sisak

Autor EuroTrakker, Ožujak 07, 2009, 22:22:30

EuroTrakker

Posavina Trans d.o.o.
Sisak, Marijana Celjaka 3
tel.044/570-423

Za sad znam za njihova 2 Busa. Zoki Man Fan bi trebao više znati o njima:

Setra:

O303:
Pozdrav iz 53nje

zoki.man.fan

0303 je kupljen od unatrans petrinja prije dosta godina, a setrica 315 gt hd prije godinu dana. ona je iznutra super očuvana. sreča je što ju vozi samo jedan vozač koji stvarno pazi na nju. firma nema svoju radionu, ali se uvijek snalazi za održavanje i popravke. kod njih nema iznimaka ili krparenja. za svaku pohvalu su. njihov prijevoz je baziran na izvanrednom prijevozu putnika na ekskurzije i to pretežito umirovljenika (mislim da imaju ugovor sa domom umirovljenika i sa župom sisak) i učenika na natjecanje, što je još jedan razlog zašto je unutrašnjost očuvana. setra je nedavno imala nekih problema sa retarderom, ali to je naravno brzo riješeno.

EuroTrakker

Ne bih rekao za 0303 jel on je danas slikan a Tomek je slikao nedavno slikao Unatransovog u Kostajnici. Mislim da je Posavina SK030DK dok je Una SK040DK

Citat: Tomek  u Veljača 12, 2009, 22:44:49
Po prelijepoj, ali od rata razrušenoj Hrvatskoj Kostajnici danas kružio Unatransov MB O303

Pozdrav iz 53nje

Tomek

Unatransov je i danas viđen u Zagrebu  ;)

zoki.man.fan

al je u unatrans bilo dva ovakva busa

EuroTrakker

Tako bi išlo.

Ali da nije Una kupila od Posavine bus. Mislim-pretpostavljam  zbog tablica Jel svi troje imaju SK 0X0 DK
Pozdrav iz 53nje

zoki.man.fan

ma znam 100% da je kupljen od une. nepitaj kako, al mi je rekla jedna "krtica" iz posavine dok mi je pričala kako je taj bus došao u lošem stanju

zoki.man.fan

imaju i VW kombi ex atlas koji još uvijek ima atlasove oznake

EuroTrakker

Citat: zoki.man.fan  u Travanj 14, 2009, 21:00:44

Evo ga u Petrinji:

I Setra:
Pozdrav iz 53nje

shef

Citat: EuroTrakker  u Svibanj 06, 2009, 22:00:19
Citat: zoki.man.fan  u Travanj 14, 2009, 21:00:44

Evo ga u Petrinji:
http://i720.photobucket.com/albums/ww203/EuroTrakker/pts.jpg

To nije ex Atlas već ex AP Novi iz Novog Vinodolskog, još ima zalijepljene oznake koncesionara kod kog je kupljen - Carmoto Rijeka
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

EuroTrakker

Mislim da je Setrica imala blagi facelift

Pozdrav iz 53nje

lican

303 je u slavoniji kod T-TOURSA iz Čepina, i nije kupita od una tursa nego su svi ti mercedesi bili general turist
sve kupio herc pa raskrčmio.