Kantić – razno

Autor lav, Lipanj 20, 2008, 23:50:59

amar

OBAVIJEST ZA SVE FOTOGRAFE IZ SARAJEVA,

danas su u Sarajevu dva kanticeva busa, koja, prepustav vama da se iznenadite, to je ona pomenuta ekskurzija od moje strane, sto je trebala biti u petak ali odgodjena za ponedeljak radi poplava u TK i ZE-DO kantonima, pa eto danas dio te eskurzije dolazi i u Sarajevo dok su ostali u drugim gradovima ...

pa eto ko je voljan da ih lovi objektivom  ... :)

elvis

Ja sam u Sarajevu vidio 317 HDH na parkingu pored AS,ali nisam imao vremena za slikanje :(

aaaaa

Citat: elvis  u Lipanj 07, 2010, 15:27:07
Ja sam u Sarajevu vidio 317 HDH na parkingu pored AS,ali nisam imao vremena za slikanje :(

radi se o 431 DT i drugoj setri serije 4 ali nisam uspio vidjeti da li je 415, 416 ili 417 ...čak nisam uspio vidjeti da li je dvo ili tro osovinka...

The_Dubster

troosovinka, ja je vidio kroz prozor wc-a na faxu, al ništa od lsikanja... a tačno da je 317-ka bila na parkingu :)

amar

radi se o 417, bile znaci 417 i 431 dt, a ta 317 je linija iz svice dosla ... redovna, a ove dvije su vanredne, proveo sam dan snjima, slika ima malo more ... jezero bolje receno :) dok to sve prebacim ... trajat ce ...

amar

kako sam dobio info, kanticeva nova 431 je bila gotova 28 januara, od tada stoji u ulmu, jer se dogovaraju oko 328, kantic bi izgleda volio da se rjesi te setre, jer nema potrebe za njom na austriji i svici, jer kako sam dobio info, 328 vec nemoze da ulazi u Frankfurt, a od sledeceg mjeseca ili za koji mjesec neznam tacno nece moci ni u Stuttgart , jer nezadovoljava euro norme ...

kilometar

Citat: amar  u Lipanj 07, 2010, 22:06:42
kako sam dobio info, kanticeva nova 431 je bila gotova 28 januara, od tada stoji u ulmu, jer se dogovaraju oko 328, kantic bi izgleda volio da se rjesi te setre, jer nema potrebe za njom na austriji i svici, jer kako sam dobio info, 328 vec nemoze da ulazi u Frankfurt, a od sledeceg mjeseca ili za koji mjesec neznam tacno nece moci ni u Stuttgart , jer nezadovoljava euro norme ...
Bojim se da ce vrlo brzo biti uvedena zabrana ulazaka(euro norme) u vecinu vecih gradova.Hoce li to nasi prijevoznici moci da ispostuju? Izgleda,Kantic vec radi na tome, a ostali?!

amar

ma kantic vec ima buseve za to, ali covjek hoce da ima jos jednog decekera za njemacke, jer je to najbolja linija, vidili ste moje slike, subota biss voznja 417+431, nedelja biss voznja 417+417, a sto se tice ostalih vidit cemo, ali ja mislim da bakic mora kupiti novije buseve sto se tice njega, jer on i njegove 215 nece moci, eto ono 100 euro do minhena sto uzima, sad mu se vraca, mora uloziti u buseve ... pa cemo vidjeti sta ce biti ...

busfan

Citat: amar  u Lipanj 08, 2010, 10:27:05
ma kantic vec ima buseve za to, ali covjek hoce da ima jos jednog decekera za njemacke, jer je to najbolja linija, vidili ste moje slike, subota biss voznja 417+431, nedelja biss voznja 417+417, a sto se tice ostalih vidit cemo, ali ja mislim da bakic mora kupiti novije buseve sto se tice njega, jer on i njegove 215 nece moci, eto ono 100 euro do minhena sto uzima, sad mu se vraca, mora uloziti u buseve ... pa cemo vidjeti sta ce biti ...

Zbog njega mi je drago, jeste da odrzava autobuse perfektno, ali 100eur BL-Munchen je puno i za avion. Samo da sad ne bude 150eur, posto nema konkureniju  ;D
Inace mislim da puno manjih prevoznika nece proci...samo da ne pocnu jos kineze uzimati
Za Kantica sto kazes ni sad nema problema, sve serije 400 su euro3, a 300 bez problema moze za CH, tamo se jos voze i 200

amar

pa da, ove serije 300 ce ici za austriju i svicu, ali bi izgleda volio da se zamjeni 328, sto je razumljivo, nebi morao sve da placa, ali izgleda i svabe tvrdoglave, pa se zato toliko dugo dogovaraju oko 328, jer i njima izgleda bed sto nezadovoljava norme ..

elvis

amare raspitaj se ti koja je njena cijena,i ako dozvole objavit cemo je ovdje da se prodaje,okacimo slike,napisemo karakteristike,mozda se prije dogovori s nekim iz BiH nego sa Nijemcima

amar

kako sam ja skonto nisu oni zainteresovani za takvu prodaju, ako ovo neuspije ostaje ona u vozom parku kantica ...

kilometar

Citat: amar  u Lipanj 08, 2010, 13:48:56
kako sam ja skonto nisu oni zainteresovani za takvu prodaju, ako ovo neuspije ostaje ona u vozom parku kantica ...
I ja mislim da njima ne odgovara ovdje da je prodaju.Zbog cega ne znam.Vjerovatno je bolja opcija zamjena,ocigledno "kes" im ne treba :).

elvis

Isto mu dodje,ili dao staru i dodao pare za novu,ili prodao staru pa dao samo pare za novu

amar

pa jest da dodje, ali izgleda da kantic nece da se bakce oko prodaje, ipak je pitanje kad ce neko doci i uzet ju, hocel danas sutra, a nije mu u imidzu to da stoji da se prodaje , vec ovako ako uspije zamjenit zamjenit ce, ako ne, ostaje i vozit ce za svicu sigurno ... barem ja mislim da je to tako ...