Kantić – razno

Autor lav, Lipanj 20, 2008, 23:50:59

kilometar

Citat: busfan  u Prosinac 05, 2009, 09:52:26
Citat: kilometar  u Prosinac 05, 2009, 08:57:49
Za Bec osam eura jeftiniji po karti u jednom pravcu,za Berlin i do dvanest eura jeftiniji,za Svedsku ne znam,provjeri cu ;)
Druze, jel to linija Brcko-Wien, i koliko sad dodje karta povratna? Koliko je karta do Berlina, znam da je do Regensburga 90eur. A jedino Kantic naplacuje prtljag samo 1euro
Busfan,bio sam na putu pa ti nisam mogao odmah odgovoriti na tvoj post,al evo sada.Da,linija je Brcko-Bec,povratna karta je 40 eura,prtljag je besplatan.Sarajevo-Berlin:povratna karta je 150eura,prtljag je također besplatan.Akcija traje do isteka zaliha ;D.Pozdrav.....

kilometar

Sarajevo-Stockholm: povratna 219 eura !!!

busfan

Hvala na info ;) Krajnovic, Viena, Cosmos su bili po 45eur, Semberija i Tera po 40, ali sam cuo da su svi poskupili za 5 eur, nije 100% provjereno. Govorim o linijama za Wien

kilommteri

:D :D :D a niste naveli od koga je jeftiniji, ja licno mislim da je ovo autoreklama (sam za sebe) :P

elvis

Sve je fino napisano,jedino ako ne znas citati... ;D

kilommteri

Citat: elvis  u Prosinac 15, 2009, 16:42:22
Sve je fino napisano,jedino ako ne znas citati... ;D

Dobro ja vidim i znam sta pise, al nije 100%  sta znaci to "nije 100%""  mozda jos nisu vidjele ovo gore navedene Firme pa cemo da sacekamo reakciju , meni svakako to nista ne znaci i kad bi besplatno vozili ,( :o"nemam vize")
puno pozdrava tebi Elvise :o

kilommteri

a,busfan sta ti mislis jesam li tu negdje ;D

kilometar

Dolaskom Kantića na liniju za Beč,očigledno je,postajemo pomalo nervozni! Naravno,nema razloga nervozi. ;)Konkurencija oživljava business,a to i nije tako loše,zer ne? Sigurno da očekujemo reakciju gore navedenih firmi npr. da spuste cijenu svojih usluga ,pa da ljudi makar za na dolazeće blagdane putuju jeftinije ;).......

max

A mislis da bi cjena karte mogla biti niza. (40eur). Pa to je oko 500km u jednom pravcu. Cujem da Kantic nema sta traziti na toj liniji. Bez obzira na voz. park

busfan

Citat: max  u Prosinac 16, 2009, 00:03:40
A mislis da bi cjena karte mogla biti niza. (40eur). Pa to je oko 500km u jednom pravcu. Cujem da Kantic nema sta traziti na toj liniji. Bez obzira na voz. park

Cijena zaista ne moze biti niza. A to da Kantic nema sta traziti nisam siguran. Pa i Laser je skoro poceo voziti, pa sad bude Skyliner pun. Znam da je cijena kod Lasera bila 45eur, a sad da li su poskupili ili pojeftinili. Koliko sam cuo valjda su neki i vozaci iz Lasera presli kod Kantica
Mada ni meni nije bas jasno zasto su uveli tu liniju, jer je zaista konkurencija velika, a karte jeftine. Mozda racuna na ukidanje viza uskoro, pa pretpostavlja da ce broj putnika posebno za Wien porasti
Kilommetri ne znam na sta si mislio  ;)

kilommteri

:o :o Upravo tako Max sam ija cuo pa me malo iznenadjuje ova izjava od usfan  mada bi trebalo jos jedan put naglasavam da bi trebalo da se i ove firme gore izjasne ,a ne samo jedna strana ,  :D

busfan

Citat: kilommteri  u Prosinac 16, 2009, 08:42:13

:o :o Upravo tako Max sam ija cuo pa me malo iznenadjuje ova izjava od usfan  mada bi trebalo jos jedan put naglasavam da bi trebalo da se i ove firme gore izjasne ,a ne samo jedna strana ,  :D

Ovko, jos odavno su cijene isle ovako, povratne karte Viena 45eur, Laser-Krajnovic 45eur, Cosmos(mislim da je 45eur, ali za njih nisam siguran), Semberija 40eur, Teratrans 40eur. Mislim da je Cackovic bio skuplji od 45eur.
Skoro sam gledao sajt eurolines.at, tamo su kod svih cijene +5eur, znaci npr Viena 50, Semberija 45,...  http://www.eurolines.at/de/home/reisen/fahrplne/  ne znam koliko su cijene provjerene, vremena polazka su 100% tacna
Po tome ispada da je Kantic sada najjeftiniji, osim ako i drugi nisu snizili cijene

max

Pa normalno je da sa nizom cjenom pokusava da udje na trziste. A sto se tice lasera to je sad krajinovic poklopio. Kantic je na identicnoj liniji. Svi ovi pobrojani prevoznici imaju takorec "svoje putnike". Iz svoga mjesta i usputni sela. a neko novi mislim da tesko moze preuzeti primat. Tako da "5eura" NEIGRA VELIKU ULOGU. ;)

Rocky

Citat: max  u Prosinac 16, 2009, 15:26:46
Pa normalno je da sa nizom cjenom pokusava da udje na trziste. A sto se tice lasera to je sad krajinovic poklopio. Kantic je na identicnoj liniji. Svi ovi pobrojani prevoznici imaju takorec "svoje putnike". Iz svoga mjesta i usputni sela. a neko novi mislim da tesko moze preuzeti primat. Tako da "5eura" NEIGRA VELIKU ULOGU. ;)

:DA MAx upravu si i ja mislim da ce imati veoma malu sansu8(jest da ima svoju benzinsku )
al .ebes benzinsku ako nemas bar Naftno polje pa da mozes da tocis Gratis ;D

kilometar

Evo i mog malog i skromnog udjela u ovoj diskusiji.Kao prvo:kolega Max sa svoja dva posta prilicno jasno i precizno zakljucuje da Kantic nema sanse na Becu.Ali,ne navodi niti jedan argument za to! Osim mozda(svako ima svoje putnike.....). Ja bih ga samo podsjetio na situaciju na linijama za Svicarsku sredinom 90-tih.Svi znamo koje tamo sve vozio,a koje na kraju o(p)stao.Isto tako ili slicno je bilo na linijama za Njemacku.Na ono da Kantic nema sanse na Becu nisam bas siguran da je to tako.Na postove od kolega Rocky i Kilommteri(skoro pa moj imenjak  ;)) nebih bas trosio vrijeme i prostor.