Kantić – razno

Autor lav, Lipanj 20, 2008, 23:50:59

busfan

Bas mi je drago da ima putnika, pretpostavljam da sad cijele godine voze i utorkom iz Njemacke a srijedo iz BiH.
Znas li da li je krenula linija Berlin-Banja Luka-Samac, ustvari koliko sam cuo trebalo je da se vozi istim autobusom kao i Berlin-Sarajevo, a u Okucanima bi putnici za Banja Luku-Samac presjedali u drugi autobus ili kombi?

elvis

Jutros je u Sarajevu bio jedan Kanticev N 116 potpuno bijeli,ali nisam zapamtio reg. pa ne znam jel jos jedna prinova ili su lakirali onog crno-bijelog ???

Rocky

hoce sve u bjelo jeftinije je tako !!

busfan

Da ne moze placati vjerovatno ne bi ni uzimao takve autobuse, realno i sa 315HDH moze bez problema da vozi sve linije, ali ih je ipak zamjenio sa serijom 400

kilometar

Citat: Rocky  u Listopad 21, 2009, 17:53:04
Mora da Mujo (Kantic) hoce sve u bjelo jeftinije je tako !!

Autobusi su dobri ,al nebi mu ja bio u kozi da placam mjesecni leasing uff !
Koliko ja znam Kantic je u ovom poslu(međunarodne linije)već pa preko 35 godina.Tako se mi nebi baš trebali sekirati za finansiranje buseva........

kilometar

Citat: Rocky  u Listopad 21, 2009, 22:29:19
Me ne sekiram se uopste , samo kazem nako ,
koliko ja znam da je pretjerano 35 godina da se bavi, al et nek bude a ja  znam da nije .

To je malo pretjerano !

Poštovani kolega Rocky vjerovo ti ili ne,ja sam sa Kanticem putavao početkom sedamdesetih za Njemačku(sjećam se tada do Ulma).Da,da sigurno oni vze tako dugo.....

kilometar

Citat: Rocky  u Studeni 17, 2009, 23:43:45
Recimi Kilometar ,kad vozi Kantic iz Züricha ,mislim kojim danima ;Hvala
Kako vidim moj prijatelj Rocky je postavio vrlo zanimljivo pitanje!!! Rocky jarane,ja potpuno razumijem tvoje frustracije,znam nije Švicarska što je nekad bila ;D šta ćeš takav je bus business,biće bolje.Umalo da zaboravim,dali si rasprodao one silne dozvole za Švicarsku? ;D

Rocky

:D ;)Kilometar nije nikakav problem necu vise da pitam nista ,jer vidim da ti je nekako nezgodno sto sam pitao sasvim normalno pitanje ,a sto se tice dozvola  ::|mozete se obratiti u BAV Bern, kilometar nemojse sa nervirat .

busfan

Nije mi jasno o cemu se radi? I mene zanima kojim danima vozi ???

tomo

Ponedjeljak, srijeda, četvrtak, subota i nedjelja s polaskom u 16:00h
Utorkom i petkom starta iz Basela pa je polazak iz Zuricha u 17:00h

kilometar

Na liniji za Beč,Kantić je jeftiniji i do  eura po karti!!!! Nevjerovatno!!!!

tomo

Usporedi s kime imaju jedan euro povoljnije??? Ima li komenatara iz Švedske?! Alles aus Deutschland ist Scheise, große!

busfan

Pazi povratna karta Brcko-Wien je 45 eur, e ako je uspio za 44 svaka mu cast, jer sam mislio da ne moze jeftinije  ;D  Salu na stranu, ne mora karta biti jeftinija, vozni park tu radi svoje

kilometar

Za Bec osam eura jeftiniji po karti u jednom pravcu,za Berlin i do dvanest eura jeftiniji,za Svedsku ne znam,provjeri cu ;)

busfan

Citat: kilometar  u Prosinac 05, 2009, 08:57:49
Za Bec osam eura jeftiniji po karti u jednom pravcu,za Berlin i do dvanest eura jeftiniji,za Svedsku ne znam,provjeri cu ;)
Druze, jel to linija Brcko-Wien, i koliko sad dodje karta povratna? Koliko je karta do Berlina, znam da je do Regensburga 90eur. A jedino Kantic naplacuje prtljag samo 1euro