Kantić – razno

Autor lav, Lipanj 20, 2008, 23:50:59

amar

moguce da rade update stranice, update servera, moguce istekla domena, pa dok se obnovi ... vise solucija postoji :)

vozac biss

kantic vozaci su taka raja da ih nema na daleko za svaku pohvalu a naj naj:BECO,HADIS,CAMIL

amar

amar

http://www.facebook.com/group.php?gid=107191765981824

pozivam sve fanove kantic kompanije da se pridruze novootvorenoj grupi na FB ... hvala unaprijed ;)

elvis

Danas na naplatnoj rampi u Josanici vidjen Kanticev potpuno bijeli Skyliner,ima prednju masku kao i ovaj kojeg imamo dosta na forumu,dok su mu zadnje stopke od 1122,to je stariji Skyliner od onog koji ima iscrtanu shemu

kilometar

Citat: elvis  u Travanj 20, 2010, 19:24:22
Danas na naplatnoj rampi u Josanici vidjen Kanticev potpuno bijeli Skyliner,ima prednju masku kao i ovaj kojeg imamo dosta na forumu,dok su mu zadnje stopke od 1122,to je stariji Skyliner od onog koji ima iscrtanu shemu
Bijeli Skyliner od Kantica je pravo dobro ocuvan iznutra.Nevjerovatno kako su mu sjedista ocuvana!!

amar

evo samo da vam javim da sam dobio spisak voznog parka iz prve ruke ... pa eto da znamo na cemu smo ... ;)
SETRE:
431 - 1 kom.
328 - 1 kom
417 - 8 kom
416 - 3 kom
415 - 1 kom
317 - 2 kom
315 - 4 kom
215 - 4 kom

NEOPLANI:
N122 -        2 kom
N116 -        3 kom
N116H        1 kom
N116/3HL - 1 kom
N122        - 2 kom

SPRINTERI:
4 komada

Man lion's coach

amare, a rekao si da bi mogla doci jos jedna setra 431 dt umjesto 328, hoce li je prodavati ili ce je samo prebaciti ???
vozni park no1

amar

radi se na pregovorima sa setrom o tome da se da 328 dt , staro za novo ... kako sam dobro skonto 431 je vec spremna ... al i to cu info dobiti cim dodje u vozni park , tako da cemo biti obavjesteni 

p.s. a da, to se vec odavno zna da je vozni park za 10tku cistu !

elvis

To je dobar potez,ali opet steta je da ta Setra ne ostane u BiH,da je ne prodaju nekom prevozniku koji ce nastaviti raditi s njom,upravo zbog dobrog odrzavanja,siguran sam da kad bi objavili u oglasima prodaju da bi se drugi prevoznici otimali za nju :)

Man lion's coach

Ja mislim da bi bolje prosli da je prodaju ovdje vec da je vrate u setru, kad bi se prodala ovdje mogo bi se uzeti solidan nov autobus, i niko ne uvozi autobuse iz bosne u njemacku vec obrnuto   8)

elvis

Da,upravo to sam htio reci,i ako je objave sa vecom cijenom nego sto na prvi pogled vrijedi svi u BiH znaju da je odrzavana tako dobro da na kraju nece otici u minus s njom

amar

sigurno, mozda se i to desi, ali sigurno je tako kako ste i napisali , i idu na visi nivo, od sada pa nadalje najvjerovatnije ako uslovi budu kao sto su sada, ide svake 2 nove godine zamjena za pod konac nov bus, znaci ove setre 400 serije svake dvi godine ... stvarno su brend ....

aaaaa

ljudi dajte budite malo realni ljudi u BiH rasprodaju vozni park zbog nedostatka posla a neko ovdje kaze da bi se otimali za tu Setru...osim toga malo je prevoznickih kompanija u BiH koje imaju hrabrosti kupiti Setru kao Kantic

elvis

Druze vjeruj mi,prilike kao sto je ova malo ko ce propustiti,pogledaj samo kako su bile trazene njihove 0303 i 215HD