Kantić – razno

Autor lav, Lipanj 20, 2008, 23:50:59

amar

pa da, al svi znaju kako kantic odrzava buseve, zato je vrijedna sigurno lijepih para, a i taj ko je kupi nece nista lose dobiti, opravdane ce biti te pare sto bi se platile za nju ... i nju je kantic novu kupio ...

aaaaa

Citat: elvis  u Svibanj 26, 2010, 23:51:43
Druze vjeruj mi,prilike kao sto je ova malo ko ce propustiti,pogledaj samo kako su bile trazene njihove 0303 i 215HD

ma sve to stoji ali drugacije je vrijeme bilo onda a drugacije danas a ni cijene se ne mogu porediti..

amar

pa jest, ali ipak i sad firmi koje su u mogucnosti da ovo kupe od kantica, sad mozda nemaju potrebe i nezele "rizika" da ulazu u vozila, nego stoje na svom voznom parku kojeg imaju, zato se mozda kantic i nece da oko toga puno zahmeti pa pokusaje postici dogovor s setrom

Man lion's coach

Citat: aaaaa  u Svibanj 26, 2010, 23:49:48
ljudi dajte budite malo realni ljudi u BiH rasprodaju vozni park zbog nedostatka posla a neko ovdje kaze da bi se otimali za tu Setru...osim toga malo je prevoznickih kompanija u BiH koje imaju hrabrosti kupiti Setru kao Kantic
Pa sta znas vidis svaki dan neko kupuje neki autobus, mislim ko god ima u planu da kupi dobar autobus, a da ima novca sigurno nebi isao traziti po stranim zemljama autobus pored ovakve prilike...
Mozda je i ja kupim  :P

aaaaa

Citat: amar  u Svibanj 26, 2010, 23:55:00
pa jest, ali ipak i sad firmi koje su u mogucnosti da ovo kupe od kantica, sad mozda nemaju potrebe i nezele "rizika" da ulazu u vozila, nego stoje na svom voznom parku kojeg imaju, zato se mozda kantic i nece da oko toga puno zahmeti pa pokusaje postici dogovor s setrom

upravo tako ..slažem se od prve do posljednje rijeci..

aaaaa

Citat: balja  u Svibanj 26, 2010, 23:56:31
Citat: aaaaa  u Svibanj 26, 2010, 23:49:48
ljudi dajte budite malo realni ljudi u BiH rasprodaju vozni park zbog nedostatka posla a neko ovdje kaze da bi se otimali za tu Setru...osim toga malo je prevoznickih kompanija u BiH koje imaju hrabrosti kupiti Setru kao Kantic
Pa sta znas vidis svaki dan neko kupuje neki autobus, mislim ko god ima u planu da kupi dobar autobus, a da ima novca sigurno nebi isao traziti po stranim zemljama autobus pored ovakve prilike...
Mozda je i ja kupim  :P

ma burazeru neka ti je sa srecom da ako Bog da i bolju promjeniš hhahahhahhahah

amar

a ovo da kantic kupuje jos jednu 431 dt je jos jedan od mnogih dokaza koliko je to "ZDRAVA" firma, pogotovo na ovome vremenu ... iz dana u dan me sve vise i vise fasciniraju ... svaka cast

Man lion's coach

u njih nema recesije, izgleda  :)

amar

pa najvjerovatnije je to zato sto voze u najboljim busevima u BiH po finim cijenama i dobroj usluzi ... pa narod zna primjetiti kvalitet i profesionalnost, tako da imaju svoje vjerne putnike ...

u mene od cure mama radi u austriji , i nonstop putuje s Kanticem, zena nece da putuje u drugim busevima, od nekih drugih firmi, a i cura mi je isla za aust, isto takvo misljenje ima ....

kilometar

Ja mislim da Kantic nece uopste prodavati ovu Setru 300 serije.Ako ce sta prodavati to bi moglo biti Setre 200 serije.I da ubrzo dolazi nova Setra 431dt!! ;)

amar

i to je moguce, ukoliko nepostignu dogovor s setrom, a da 431 dolazi ubrzo ... vec je spremna :) jedva cekam :)

busfan

Citat: balja  u Svibanj 26, 2010, 23:41:54
Ja mislim da bi bolje prosli da je prodaju ovdje vec da je vrate u setru, kad bi se prodala ovdje mogo bi se uzeti solidan nov autobus, i niko ne uvozi autobuse iz bosne u njemacku vec obrnuto   8)

Samoborcekove Setre su se prodavale u Njemackoj, a ne znam gdje su zavrsile na kraju. Samo problem je u BiH sto niko osim Kantica nema dobar autobus koji bi zadovoljio u Njemackoj  ;D  Mogu Kanticevi autobusi i u Njemacku bez problema.

Ali i ja mislim da ce ostati 328 jer je jos u extra stanju, a nije ni stara

Man lion's coach

ali ja mislim da ima nekih stvari oko poreza i carine, primjer jedna firma u bih je kupila starlinera 98 god platila ga je 250 000 KM(oko 125 000 €), dok autobus starliner isto u hrvatskoj kosta 100000€, i mnostvo stvari...

aaaaa

Citat: balja  u Svibanj 28, 2010, 21:46:38
ali ja mislim da ima nekih stvari oko poreza i carine, primjer jedna firma u bih je kupila starlinera 98 god platila ga je 250 000 KM(oko 125 000 €), dok autobus starliner isto u hrvatskoj kosta 100000€, i mnostvo stvari...

brate lazu ko psi.....mora da peru pare

Man lion's coach

Majstore niko nelaze niti pere pare, starliner je bio na sejarijevoj stranici, mnogi ce ga prepoznati u jednoj firmi u BIH i cijena je tacna, i malo pogledaj ove stranice u hrvatskoj pa onda u bih i cijene autobusa u hrvatskoj i bih....