Kantić – razno

Autor lav, Lipanj 20, 2008, 23:50:59

elvis

Zna li neko ovdje koje je godite ta Setra,koji je motor,koliko ima sjedista... ???

amar

evo elvisovo sto je meni napisao :

Evo ti samo jedan primjer kako rade,nedavno turisticka agencija Almira iz Mostara unajmila je Sprintera od Goya-tours,14 dana su vozali Francuze,njih 13,po BiH i Hr,samo za program putovanja uzela je 75eura po osobi,ture sve naplatili skoro duplo od uobicajene cijene,i  na kraju ona dobila 450eura baksisa,a vozac Sprintera 250eura, u poslu koji te firme rade nije nikakvo iznenadjenje kad odvezes putnike na aerodrom zadnji dan da dobijes minimum 50eura baksisa

Opet kazem moze naci musteriju,rijesiti se te i ne cekati vise da doveze novu Setru,da ju je objavio kad je nova bila gotova,stara bi vec dosta pregazila sa nekom drugom reklamom,i neciji vozni park bi bio uveliko ojacan tom Setrom

elvis

Eh taj dio,a i napisao sam jos da u tuzlanskoj regiji ima dosta spratnih autobusa,vjerujem da bi medju tim firmama bio neko ko bi je odmah kupio ;)

amar

al opet su ovo sve spekulacije, da li u danasnje vrijeme ima neko spreman da da 100.000 euro za polovan bus ? ipak kako sam napisao, mnogi se odluce za kupovinu novog mana, i tak to ...

erobuss

Citat: amar  u Lipanj 08, 2010, 21:40:30
evo elvisovo sto je meni napisao :

Almira iz Mostara unajmila je Sprintera od Goya-tours,

o-0 Goya nema Sprintera, ima Renault Master!

elvis

Valjda je to,ipak je u pitanju zenski rod,njima mnogo slabije ide od ruke raspoznavanje marke vozila,to je meni prepricao jedan vozac koji je vozio neku grupu u CG,a ona je bila vodic,tad je njemu pricala za to

mesinovic

Citat: amar  u Lipanj 08, 2010, 21:45:40
al opet su ovo sve spekulacije, da li u danasnje vrijeme ima neko spreman da da 100.000 euro za polovan bus ? ipak kako sam napisao, mnogi se odluce za kupovinu novog mana, i tak to ...
Amare koliko ima ta 328 Dt predjenih kilometara ako znas ,bas me interesuje tek tako zbog Motora ,a ne zbog :-[ neceg drugog

amar

nazalost neznam, kao ni godiste, ali cu provjeriti prvom prilikom ... pozzz

mesinovic

Hvala amar-e zaboravio sam reci super slike ii  sve za cistu 10 ku, :)

amar

busfan

Citat: balja  u Lipanj 08, 2010, 21:32:27
jedno nekontam sto ce se prodavati autobus u njemacku, ako u njemackoj nemoze voziti zbog euronormi??? znaci razlog njegove prodaje sto nepodrzava euronorme i nemoze da vozi u nekim njemackim gradovima buljimir

Mislim da se u Njemackoj mogu ugraditi filteri da bude euro3, ali kako je sa autobusima iz drugih drzava koji voze po Njemackoj ne znam. Sjetio sam se da sam vidio 215HDH sa euro 3 i ako bude tako, onda ni za Bakica nece biti problem, samo je pitanje da li ce se to priznavati za strane reg.

amar

nova 431 dt dolazi uskoro , dobio sam info da bi mogla doci cak i do kraja sedmice :)

amar

i setra 328 ostaje u voznom parku :) ...

kilometar

Premijerne fotke od Setre 431dt ocekujemo od tebe Amare!!!
Ono ste se prica na BH bus sceni je vrlo moguc ulazak Kantica u segment:vanderdnih voznji,turistickih putovanja itd.Naravno,Kantic ima kapaciteta da dosta kvalitetno odradi taj do sada(sa njegove strane) zapostavljeni dio posla.Ako je to istina,bit ce interesantno vidjeti kako i na koji nacin ce to napraviti?!

amar

ja iskreno nisam za to, a mislim da kantic nema ni potrebe za tim, mogo je to on i do sada, ali nije htjeo, nema potrebe, bolje da uvede jos neke linije, sigurno je tu i linija za bec, koja je na stand by zasad, i tak to , jer bilo je lijepo i one eskurzije, ali budimo iskreni, nisu to autobusi za takvih voznji, ipak su to busevi zasta trenutno i sluze kod kantica, za dalekih voznjih, ja nebi volio ali eto vidjet cemo ...

a slike ce biti nebrinite se ... .