Kantić – razno

Autor lav, Lipanj 20, 2008, 23:50:59

amar

dobio sam info da cu ih dobiti do veceras, znaci do 24:00 ce biti ;) .. bitno je da je i druga kraljica stigla, sada dvije kraljice u voznom parku ima kantic ... ludilooo :) ...

kilometar

Samo jedno malo zapažanje.Kada na primjer Blagus ili Dr. Richard dobiju ovako jedno vozilo tu se odmah okupi hrpa lokalnih političara,odmah se to objavljuje u lokalnim novinama.Kod Kantića je sve drugačije i to nešto govori o njemu i njegovoj poduzetničkoj viziji............

amar

pa kantic ima svoju politiku, koja je uspjesna kao sto se vidi, tiho i mirno svoj poso obavlja i to uspjesno ....

svicar

Ne tako davno sam se vozio iz CH za BiH u njihovom busum, bus serije 400, tri vozaca stim da treci vozi samo u HR, u Italiji se nisu radili pauzu , samo su stali i na zasutavnoj traci su se vozaci zamjenili.Vozaci korektni, samo ovaj suvi(mrsavi),se neljubazno udvarao jednoj mladjoj djevojci(22 god) koja mu je vise  put rekla da je  zarucena,ali on po starom >hammer<

Inace , radi se stvarno o sposobnim vozacima  , koji paze i na sigurnost,

A pusenje je zabranjeno, barem putnicima

http://img834.imageshack.us/i/dscn0849.jpg/
http://img32.imageshack.us/i/dscn0848z.jpg/

busfan

Ima li putnika za CH, voze jedini svakodnevno iz BiH?

svicar

Ima, nemal pola od toga su putnici iz HR koji u Orasju izadju i prebacuju se preko Save, linije su stvarno ok, pokrivaju cjelu CH i BiH , tako da mozes sve kombinirat i karta je jevtinija nego da idem do ZG  ;D

Samo bus im je pravio frku, em je slabo vukao uz brda,a  i otezano je prebacivao u brzine, imao je samo 6 brzina a pneumatika je odkazala, tako da je bilo povuci potegni na silu.Inace tih i stabilan,kilometre neznam ali ima sigurno podosta, unutra je bio OK, a sa vana je bilo tragova umora.

busfan

Citat: svicar  u Kolovoz 08, 2010, 20:19:12
Ima, nemal pola od toga su putnici iz HR koji u Orasju izadju i prebacuju se preko Save, linije su stvarno ok, pokrivaju cjelu CH i BiH , tako da mozes sve kombinirat i karta je jevtinija nego da idem do ZG  ;D

Samo bus im je pravio frku, em je slabo vukao uz brda,a  i otezano je prebacivao u brzine, imao je samo 6 brzina a pneumatika je odkazala, tako da je bilo povuci potegni na silu.Inace tih i stabilan,kilometre neznam ali ima sigurno podosta, unutra je bio OK, a sa vana je bilo tragova umora.

Da, dosta putnika i iz Njemacke prelazi u Orasje pa se vracaju, jer su karte dosta jeftinije. Po sjedistima bih rekao da je ova medju prvima 417 kod Kantica... Nisam siguran, ali mislim da sam sa ovakvim dizajnom vidjao jos 2004-5

Tlimfocit

Jučer oko Ljubljane u suprotnom smjeru Kantićeve Setre 4. generacije: troosovinka i katnica. Nisam vidio liniju.

jesrib

jako uspješna bh firma. ali ja sam lično doživijo neprijatno iskustvo sa jednim od njihovih vozača. prije 3,5 godine sam vozijo turu  nice-italija i zavrsijo bi u beogradu. desijo mi se problem kod kuče i hitno sam morao otiči kuči, na sreču u nesreči sam taj dan bijo baš na slo-hr granici (obrežje - bregana) tako da je kolega preuzeo bus i nastavijo a ja sam trebo da se vratim nazad. bijo je petak naveče i na ulazu slo kao ukleto nema busa da me povede do lj a sa autom neče niko. prvi koji je naišao bijo je kantič na liniji goražde - dortmund sa setrom s417 hdh. molijo sam sofera da me uzmu do lj ali nije htijo ni pod razno. bijo sam jako razočaran. kuči me čeka problem a ja nikako da nadjem prijevoz,... na svu sreču iza njega je naišao bratko bugar i bez para me poveo do lj. bila je to firma union ivkoni na liniji sofija - njemačka. insistirao sam da jim dam nesto za kafu, nisu htjeli uzeti. HVALA bratkotu na pomoči ali ipak neču kritizirati vozača od kantiča, samo se nadam da se je popravijo kad su u pitanju kolege vozači... ko če nam pomoči ako si ne pomognemo sami izmedju?
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

Tlimfocit

Na stranu vozačka solidarnost i kolegijalnost, ali to što si ti tražio je protuzakonito i vozać i firma mogu veliku kaznu platiti ako kupe putnike ili ih ostavljaju van stanica. Naravno, svatko bi pomogao kolegi u nevolji, ali što se tiče zakona tu je vozać od Kantića potpuno u pravu.

jesrib

u pravu si, zakone treba postovati... desilo se na samoj granici i policajac je stajao pored... ali bilo kako bilo, sretno zavrseno. ja bi pomogao kolegi pa makar ga predstavijo inspektoru kao treceg vozaca,... treba malo manje straha od inspektora i vise snalazljivosti,...svejedno kad bi vidijo kantica u nevolji, pomogo bi mu.
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

mesinovic

Citat: nered beg  u Listopad 19, 2010, 12:19:39
u pravu si, zakone treba postovati... desilo se na samoj granici i policajac je stajao pored... ali bilo kako bilo, sretno zavrseno. ja bi pomogao kolegi pa makar ga predstavijo inspektoru kao treceg vozaca,... treba malo manje straha od inspektora i vise snalazljivosti,...svejedno kad bi vidijo kantica u nevolji, pomogo bi mu.
Evo kako su"zaboravili" covjeka u italiji link skinut sa neta.
http://www.yasni.ch/ext.php?url=http%3A%2F%2Fwww.20min.ch%2Fnews%2Fkreuz_und_quer%2Fstory%2FCar-vergisst-Fahrgast-auf-Raststaette-30093687&cat=news

mate

Citat: mesinovic  u Studeni 09, 2010, 22:04:52
Citat: nered beg  u Listopad 19, 2010, 12:19:39
Evo kako su"zaboravili" covjeka u italiji link skinut sa neta.
http://www.yasni.ch/ext.php?url=http%3A%2F%2Fwww.20min.ch%2Fnews%2Fkreuz_und_quer%2Fstory%2FCar-vergisst-Fahrgast-auf-Raststaette-30093687&cat=news

Zbilja se svasta dogada...
Iako je to zeznuto uvijek, pogotovo ako se nekog ostavi u drugoj zemlji, bila to linija ili vanrenda voznja, znam sam kako je paziti na cijeli bus (ugl.stariji ljudi) i da ti nitko ne fali. Na svakom stajanju prije polaska dalje se 2-3 puta gleda jesu li svi dosli, i tek se onda krece...
A, ovdje me cudi kako nitko od silnih putnika u busu nije primjetio da netko fali, vozacima je tu mozda i teze, ali putniku koji je sjedio do ili iza, to je malo cudno

inspektor Maska

Kantić je zajebo na vanrednoj ili izvanrednoj vožnji vožnji i što sad? Inspektor je bio tu i valjda je Mujo platio globu. Mujo zajebo i štaš sad  ;D

mesinovic

I jos tri vozaca i niko nista (najvjerovatnije da nisu ni brojali) ;)