Konjic bus

Autor autobusi.org, Prosinac 09, 2007, 09:50:27

elvis

Danas je bilo polaganje vozackih ispita pa je i ovaj MB odradio svoj dio posla

Tomek

Jučer nedaleko Mostara

elvis

Setra jutros na Ilidzi par minuta prije polaska za Srebrenicu

elvis

Uskoro bi iova legenda trebala opet izaci na put,povucen je u krug medju ostale autobuse i izvadjen mu je motor na generalku..

elvis

Evo i ovdje jedan "cas" historije..opet sam nasao slike radjene poodavno pa se nadam da necete zamjeriti na nedostatku kvaliteta..

prvo S 215 HD,bus cije slike nemamo,isjecen prije 3-4 godine,a kupljen mislim 2000. od firme Royal travel Tuzla

prva slika mislim radjena 2003.godine

slijedeca 2005.

MB 0303 15 R,kupljen zajedno sa S211 H u Bihaću 1999. godine,prvi veliki autobus u Konjic-busu,slika radjena 2005.

Ovdje sam slikao zajedno oba G&S-a,slike radjene 2005. god. kad su poceli sa radom,kupljeni su 2004.god. od UNHCR-a

Man lion's coach

Elvise odakle ih vise izvlacis ;D Ove prve setre se odlicno sjecam, mislim da je vozio Fazil, na zadnjoj sajbi je imala krunu .. Ove druge setre se bas i ne sjecam pretpostavljam da je onda i sad u VP .. Mercedesa se sjecam da je vozio regrute iz kasarne livač .. a grafonje i dan danas voze :) Inace cuo sam da su dosli skoro kao novi sa jako malom kilometrazom .. I dan danas se dobro drze ..

elvis

Setra je jedna,samo je kasnije farbana i umjesto roza dobila plave linije,i da imala je krunu...a graf sad jedan radi,onaj na slici ispod,a onaj iznad je ustvari bus iz mog prethodnog posta kojem je izvadjen motor...

elvis

Danas 0303 opet na obuci novih kolega :)

peron24

Da li je ova firma imala Graf&Stift bijeli sa crnom crtom? Takav je u ljeto 2002 prometovao na liniji Konjic-Mostar-Čapljina.

elvis

To samo moze biti Konjictransov bijeli sa zelenom linijom... ;)

elvis

Drustvo nedavno na Borackom jezeru kod Konjica,vanredne voznje

elvis

0303 se bas udomacio na Borackom jezeru ovog ljeta...

ujutro u drustvu Bregavinog 0404 prije preuzimanja grupe za rafting

i poslijepodne nakon uspjesno izvrsenog zadatka :D

elvis

0303 se skoro pa ne gasi ovog ljeta,prosle nedjelje gostovao u jednom selu u blizini Foče

elvis

MB 0614D se ovih dana ponovo sprema za put

elvis

Prije par dana u Hadzicima uslikani: