Konjic bus

Autor autobusi.org, Prosinac 09, 2007, 09:50:27

elvis

Steyr je zavrsen kad je lakiranje u pitanju,fali mu jos par sitnica koje treba postaviti i on ce biti  spreman za rad

P.S. jos malo pa gotovo

elvis

Setri 211 H danas su mehanicari postavili nova sjedista,a Temsi je nedavno malo sredjivana limarija,i dobila je  ratkape na zadnje tockove:

elvis

Prije par dana osvjezene su felge na ovom MB 0309 D,uslikan u jednom selu iznad Konjica
;)

elvis

I ovaj MB 0309 je dobio novi lak na felnama

amar

fino izgledaju ove felne  ;D

elvis

Citat: amax  u Siječanj 21, 2010, 21:13:29
fino izgledaju ove felne  ;D

Mogu ti reci da ih je stvarno lijepo vidjeti,jos kad se parkiraju ova dva i jos jedan iz Bregava-transa koji ima iste takve onda stvarno lijepo izgledaju

steyr1985

Man lion's coach

Zar nije bregava i konjic bus ista firma, znam da im je 100% isti vlasnik????, ali autobusi konjic busa rade bregavine linije

elvis

Jest vlasnik jedan,ali su dvije firme,dva pravna lica,par autobusa Konjic-busa je na posudbi u Bregavi,isto tako trenutno je u Konjicu jedan MB 0614 od Bregave

Man lion's coach

Zna li itko gdje je  njihova setra 215, znam da je imala na zadnjoj sajbi  neku krunu  ???

elvis

Rijec je o Setri 215 HD,a ona je rashodovana prije par godina,i nalazi se u garazi Bregava-transa u Mostaru

Man lion's coach

koliko me sjecanje sluzi, bio je to dobar autobus  :-\

elvis

Steyr je napokon registrovan,dobio je nove tablice i sutra pocinje sa radom:

A ja i prijatelj koji tu radi smo se malo nasalili pa mu stavili ratkape od MAN-a,ovako bi izgledao s njima:

Man lion's coach

Ovaj dobro izgleda, bez ratkapa, a jos mu nabiti ratkape  :o  :o

elvis