Irisbus Citelis CNG

Autor kekobus, Ožujak 12, 2009, 14:03:33

421

Ivane ,uopće ne sumnjam da će busevi bilti loši!Ali s razlogom sumnjam u logistiku.Pa i u nas vozače-jer za sve treba obuka i PRILAGODBA!Skok s nafte i visokog obrtnog momenta ,na slabiji bit će frustrirajući uz povećanu potrošnju
Trojka  iz APD koja  je  posjetila tvornicu zadovoljna je rješenjima na busu i optimist sam.
Nek samo  dođu,čekamo ih!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

mansg313

Citat: 421  u Ožujak 14, 2009, 09:25:36
Ivane ,uopće ne sumnjam da će busevi bilti loši!Ali s razlogom sumnjam u logistiku.Pa i u nas vozače-jer za sve treba obuka i PRILAGODBA!Skok s nafte i visokog obrtnog momenta ,na slabiji bit će frustrirajući uz povećanu potrošnju
Trojka  iz APD koja  je  posjetila tvornicu zadovoljna je rješenjima na busu i optimist sam.
Nek samo  dođu,čekamo ih!
Nemam ništa protiv CNG-a ali mislim da bi nam bilo bolje da su uzeli na Diesel :-\

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Ivan

Evo prvog svjedoka na talijanskom forumu - Citelisi za ZG stvarno postoje... :D :D :D   Hvala shefe za postavljanje pitanja...

Citat: anto780Ciao,ieri sono transitato per la fabbrica IRISBUS di Valle Ufita,peccato che non avevo la macchina fotografica,ed effettivamente erano presenti una decina di CITELIS 12 M. CNG colore blu versione urbana,e un paio di CITELIS 18 M. CNG sempre di colore blu!!!
Molto "carini"in questa versione per Zagabria....

moj prijevod, valjda će bit dobar
Citat:Pozdrav, jučer sam prolazio kraj tvornice IRISBUS u Valle Ufita, šteta što nisam imao fotoaparat, i stvarno je bilo prisutno desetak Citelisa 12M CNG plave boje u gradskoj izvedbi (op. prev. - Talijanima je nebeskoplava standardna za prigrad, narančasta za gradske), i par Citelisa 18M CNG također plave boje!!!
Jako su "dražesni" u ovoj verziji za Zagreb....

kekobus

DEčki, moja isprika zbog čekanja, ali  izvor je na visokoj nozi i takav da ne smijem sumnjati.
Nešto je sigurno usporilo dolazak. Sorry, nemam razlog nikoga šetati, ali...

Ivan

Citat: kekobus  u Ožujak 16, 2009, 08:00:19
DEčki, moja isprika zbog čekanja, ali  izvor je na visokoj nozi i takav da ne smijem sumnjati.
Nešto je sigurno usporilo dolazak. Sorry, nemam razlog nikoga šetati, ali...
Nema problema, nisam ja zamjerio ništa nikome, samo sam bio malo razočaran. :)

Danas sam bio oko 15:30 u Jankomiru i nije još bilo ničega.

421

Solaši bi trebali imati 270 , a zglobni 310 KS.Podvozje i kočnice ZF ,diskovi na svim kotačima.
Dio ekipe mehaničara otišao na školovanje u Češku.(blago njima-STAROPRAMEN je odlično pivo!)
Info jednog koji je bio u Italiji na upoznavanju.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Spiker

Dva stizu krajem ovog tjedna-i onda  idu po redu.
Glavna prednost je - cijena plina!
p.s. poz iz Ceske!

421

Uz pozdrav ,donesite STAROPRAMENA
AK preživite!
Koja kombinacija:solo/solo ili solo/zglob?

Spiker

Jos neznam  točno koji stižu i kada. Mislim da krajem tjedna počimaju svi polako pristizati. Po redu.

421

Koliko Čehinja uz svaki bus?Uključivo stojeća mjesta?
Pivu si zaboravio ?

Spiker

vidjeti sličicu i kometirajte, dok mi ispijamo pivce...

421

Od sutra počinje najezda CNG buseva!
Nabrusite aparate,pripremite se za BIG DAY!

igor 409

Nažalost mislim da bi najezda u početku mogla biti jedino u Radničkoj. Čini mi se da nitko nije rekao koliku približnu kiometražu prelaze s jednim punjenjem tako da bi se moglo dogoditi da će voziti po pola (polovica buseva na cesti, ostatak čeka punjenje ili napunjeni izlaz iz garaže da bi zamjenili one na linijama).

Ako sutra dolaze teško da će u pon na cestu ali kad smo već tol'ko čekali možemo još tjedan dva. Samo nek su oni u Zg.

FitzTN

Ja se necu voziti u tim autobusima jer me strah da to ne grune. Ipak je to plin i to nije igra, a zna se kakvo je odrzavanje u AGP i AGD...