Irisbus Citelis CNG

Autor kekobus, Ožujak 12, 2009, 14:03:33

421

Jedino (zasad) moguće rješenje-Gradska plinara,Radnička,punionica CNG.
Blizu GP je stajalište tramvaja Branimirova tržnica gdje staju tramvaji linija 2,6,8 ili
stajalište Autobusni kolodvor gdje staju tramvaji linija 2,5,6,7,8
Poslije službe idu na tankanje pa ih možete vidjeti,mjeriti vrijeme punjenja,slikati...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

STIB

745 dolazi iz Dubrave na popodnevnu smjenu na liniji 221:

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Ivan

Na slovenskom autobusnom forumu je vijest da je jedan zagrebački Citelis viđen kod Medvedjeka, znači (sada ipak) idu samo kopnom...

Ivan

STIB

Solo Citelis 686 je jutros bio i na liniji 228
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

buSHunter795

Citat: STIB  u Svibanj 06, 2009, 15:25:01
Solo Citelis 686 je jutros bio i na liniji 228

i malo kasnije je bio 685..
i još neki je bio na 227  :D

Ivan

Danas solo Citelisi na dva vozna reda na 201-202, jedan na 213, dva na 228, jedan na 238, počinju ozbiljno voziti... Meni je od broja u prometu zanimljivije da je jedan očito i na cjelodnevnom voznom redu na 201 (ostali svi su samo dvokratna ili dvije smjene, osim 227 za kojeg ne znam), ako ovaj dobro prođe (a ne vidim razloga da ne bude tako), nadam se da će i ostali početi najnormalnije voziti i takve vozne redve na linijama za koje su prikladni...

Spiker

Danas su ove harmonike, koje su došle pred koji dan, imale pregled od CVH.
Također su pristigli novi 12-metarski.
Novih šest komada.

citaro

Još uvijek mi je odbojan :-[

421

Malo Citelisa "jubilarca" i solaša na punjenju od oko 40tak minuta.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

šišipa

danas je na 218 jedan citelis, bio je na polasku u 10,35

manoplan

šišipa

Taj na 218, to nije cijelodnevni VR, neg onaj kaj izađe oko 6 i ode oko 8 kaj ne?

mansg313

To je 218/2 koji se povlačiu u garažu u 18:55,danas sam se vozio sa 724 na 221 kod motora bus je "ubi me majko sekirom" a najviše me živcira vrata te tromost prolikom skretanja ::|