Irisbus Citelis CNG

Autor kekobus, Ožujak 12, 2009, 14:03:33

voznik

Dečki, pogledajte malo u garaže. Čini mi se, da vam fali jedan citelis.

Ako se ne varam, je vaš 793 opet u Sloveniji.  :D :D :D :P :P :P :P

tramvajac 92

Uzmite si ga, nama dajte neki na dizel  ;D

Majstor

Hvali se ekipa iz Autobusi Tvrtke da je u Ljubljanu utopila 20 plinskih ?
Samo mi sudite pošteno !

Westin

U Zagrebu u plinari je standarni natpis kvar na postrojenju

voznik

Majstor, još ove godine dolaze nam 20 solo iris-a.
Inače, nešto se priča, da bi u LPP došlo još nekoliko vaših dugih citelis-a. Ali za sada je samo priča.

pozdrav

Još o 793. Mariborčani su ga polijepili, kao da če zauvijek ostat u Mariboru. Čak je dobio i slovenačke napise "vstop" (ulaz), "izstop" (izlaz). I ovaj "vozim na zemeljski plin" (vozim na prirodni plin). I još nekoliko sitnica....

Tomek

Evo dečki iz LPP-a, uzmete 20 naših Citelisa 18m,a nama pošaljete 20kom MAN NG312,može i bez doplate ;)

Spiker

Cujem, vidim; punionica radi. Ali, puni samo male aute. Za buse nema plina. Jel to nekaj nova?

Tomek

Jao mene, skoro sam izletio sa Ljubljanske Avenije malo prije kad se ukazao gbr 741 na 107. Pa oni, ili barem taj opet voze XD.
I da, prvi dan u prometu i ne radi mu prednje desno svjetlo. Moguće da mu je baš danas u prometu pregorilo, ali nekako sumnjam.

tramvajac 92

Voze čak 3 na 107 741-747-767+665 i jedan zglobni citaro iz Podsuseda (kojem ne radi display)

conecto

Nešto jadno se puni, neslužbeno - plaćeni su neki dugovi.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Petak, 04.03. 747

Inače je 741 vozio i subotu popodne na 107

221

Polako se vraćaju! Viđeni na 219, 220 i 221. Bilo bi fer da sad neki Citari odu 2 mjeseca na odmor.  ;D

Tomek

Svi autobusi, ne samo Citari jel zadnje vrijeme po cijelom gradu sve što vozi vozi.

Shole

Sa par Eurobusa i boljih NG272 vozni redovi bi se normalno pokrili.  Sad se i službeno potvrdilo da je 60 Irisbuseva totalno bezveze kupljeno

MAN19464

Citat: Shole  u Ožujak 07, 2011, 19:03:58
Sa par Eurobusa i boljih NG272 vozni redovi bi se normalno pokrili.  Sad se i službeno potvrdilo da je 60 Irisbuseva totalno bezveze kupljeno
da kad bi bilo novaca za registraciju Eurobuseva