Irisbus Citelis CNG

Autor kekobus, Ožujak 12, 2009, 14:03:33

Berlingo

A joj, malo je kokosinjca u zadnje vrijeme. Kriza!

421

Znači previše Troleja, premalo "kokošinjca"? good_boy
Znam kako ti je....
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Spiker

Kako rade, pune li ih?
Koliko vidim, punionica radi. Citelise vidim, uglavnom u istočnom dijelu Zagreba. Oko Dubrave.
Ali, i dalje ih je barem 50-ak u APD, pored DTR-a, uz žicu poredani.
Zna li netko šta se zbiva?
Pola godne je prošlo. Punionice nema. Kopa li se u AP Podsused?

I, dali je tko hrabar izračunati koliko košta nas, koji plaćamo prirez, ta avantura sa plinskim autobusima?
I kada će konačno krenuti u promet?

sokre

Dugo već nisam vidio niti jednog po Novom Zagrebu ...

Kako se spominje po forumu da se znaju ponegdje vidjeti, zanima me da li uvijek pune iste autobuse ili paze da svi ravnomjerno nose teret.  8)

Spiker

Kad punionica proradi. I, kad svi citelisi budu na cesti, biti ce ih lijepo vidjeti. Jesu imamamo boje izblijedile od sunca, ali to su sve novi autobusi! Tako će zet imat nove autobuse za cijelo trajanje ugovora

marin

A ko zna kad ce proradit..

conecto

Navodno je direktor javno izjavio da bi punionica u Podsusedu trebala proraditi krajem godine. Živi bili...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

Ako stvarno bude tako, čeka nas nova renumeracija buseva i konačno uvođenje reda u ZET.

Nove zanimljivosti iz ZET-a.  8)

Berlingo

Citat: conecto  u Srpanj 26, 2011, 09:10:36
Navodno je direktor javno izjavio da bi punionica u Podsusedu trebala proraditi krajem godine. Živi bili...
Tu informaciju sam i ja cuo u subotu od jednog vozaca koji me lijepo provozao dva kruga. Bas me zanima sta ce biti od toga.

Spiker

Zar nije prije bilo da će ti busevi voziti po centru grada jer su ekološkiji?
Tako će voziti po cijelom gradu.
I, na popravke će ih voziti od APP u Dubravu na popravak.
MB voze od APD u Jankomir. MAN u Leskovac.
Tko prati koliko km autobusi prevale samo na prijevozu u servise?

Tomek

A šta tek reći da su Cacciamaliji jedno vrijeme išli u Varaždin na servis. Sad idu u Lučko

sokre

Jedan je bio danas na 220.

Iznutra se uopće ne primijeti da se ne upotrebljavaju često - djelovao je dosta zapušteno..

Spiker

Možda baš tog voze a ostali su na čekanju nove punionice.

GT-R

Prije jedno mjesec dana sam se vozio u zglobnom Citelisu na 107 (gbr se nesjećam).
Uglavnom, bus je dok je stajao na semaforu ili stanici čudno treskao, a ubrzavanje mu je bio užasno sporo.
Dospije on do 60 km/h, ali sve jedan start je bio užasno spor. Mislim da nije do vozača s obzirom na već spomenute čudne vibracije dok bus stoji.

Spiker

Možda tako treba raditi? Ipak je on na plin?!? Vozač se nije bunio i normalno se vozio?
Ta nije se valjda počeo kvariti na tako maloj kilometraži?