Babić-Biss Tours, Zenica

Autor lav, Prosinac 09, 2007, 12:35:45

mansg313

Dado_toping

U Biss Tours dolazi cetiri mala higera kako su mi rekli njegovi vozaci. ;)

mate

Lions Top Coach danas na AK Sl.Brod

elvis

jedan njihov higer danas na parkingu u Sarajevu,kasnio sam na bus pa nisam uslikao malo bolje,al bice drugi put

elvis

elvis

sa higera vec otpalo pola natpisa firme,danas pitam sholeta sta je razlog (mislio sam da ih je neko namjerno skinuo),kaze masna boja pa se ogule prilikom pranja

ahmoo

:D :) :D ;)

Ejub

Biss-Tours prodaje stare autobuse zbog obnavljanja voznog parka.
Ubrzo cu postaviti slike nove Scanie i ostalih autobusa iz voznog parka,a ove stare Scanie su prodate.

elvis

Ejube ako ti nije problem napisi nam kome su prodate,i one a i drugi busevi....nas zanima sve sto je vezano za to

Ejub

Citat: elvis  u Siječanj 16, 2009, 23:08:52
Ejube ako ti nije problem napisi nam kome su prodate,i one a i drugi busevi....nas zanima sve sto je vezano za to
Neznam ti sad tacno kome su prodati.Javicu ubrzo.A Biss-Tours je kupio Mana gradskog prije nekoliko dana.

Ejub

Date u racun Scaniji i uzete su ove nove.
Citat: aaaaa  u Kolovoz 31, 2008, 17:29:02
Citat: lav  u Prosinac 09, 2007, 12:37:33
Zašto Biss Tours predaje autobuse?

http://www.biss-tours.ba/index.php?id=16

Zato što su nedavno nabavili nekoliko potpuno novih vozila među kojima 2 Scanie troosovnike, iz Turske naravno  ;D ;D

A nisu kupljene u Turskoj jer Turska ne proizvodi Irizara-Scania,vec su dovezene direktno iz fabrike u Spaniji.Biss-Tours jedini u BiH ima ove nove Scanie sa tri osovine(67 mjesta)!

aaaaa

Citat: Ejub  u Siječanj 17, 2009, 20:17:33
Date u racun Scaniji i uzete su ove nove.
Citat: aaaaa  u Kolovoz 31, 2008, 17:29:02
Citat: lav  u Prosinac 09, 2007, 12:37:33
Zašto Biss Tours predaje autobuse?

http://www.biss-tours.ba/index.php?id=16

Zato što su nedavno nabavili nekoliko potpuno novih vozila među kojima 2 Scanie troosovnike, iz Turske naravno  ;D ;D

A nisu kupljene u Turskoj jer Turska ne proizvodi Irizara-Scania,vec su dovezene direktno iz fabrike u Spaniji.Biss-Tours jedini u BiH ima ove nove Scanie sa tri osovine(67 mjesta)!

Meni se učinilo kao da su turska vozila ali eto iskreno drago mi je da sam pogriješio. Staru SCANIU sam nedavno vidio u krugu Scaniinog servisa u Rakovici kod Sarajeva, Stajala je tu duže vremena...