Babić-Biss Tours, Zenica

Autor lav, Prosinac 09, 2007, 12:35:45

mesinovic

Ne smeta mi uopste i nije ljubomora , nego valjda imaju pravila ovdje na forumu i za svaku firmu ima otvorena Tema,  ;) ;)
pa zbog toga mislim .
I samo zbog toga jer ja mislim nemozemo tamo negdje u Temi firme xY  :D pisati o BiSS-u, takoje  a valjda imaju Moderattori
pa ce vidjet da ste skrenuli od teme,Hvala ;D

amar

kako ja vidim moderatori su vec odigrali svoju ulogu, ja sam bio stavio naziv firme, a oni su promjenili u XY ... sto znaci da sam bio prekrsio samo to pravilo ... tako da u buduce znam ...

elvis

Stvarno nemate potrebe raspravljati o tome,ako vas je neko opomenuo a da to nije neko od moderatora drago mi je da ima clanova koji vode racuna gdje se sta pise,nastavite sa raspravom o autobusima ;)

amar

Autobus Parking Sarajevo 01.02.2010

mesinovic

Mustafa YJM

Još jednom ću reći kako je Higer užasan....najsmješnije mi je što se retrovizori klimaju, samo što nisu otpali...svaka neravnina na cesti se osjeti...još je vozaču dosta puta zvonio mobitel a onda audio sistem počne strašno zujati.. Ali, lijep je na oko, dobro ušminkan..kokpit mi se sviđa..:D

amar

pa to je i bilo bitno proizvodjacu da napravi lijep na oko bus , a kvalitet i funkcije nisu bitne ...

The_Dubster

za oko je lijep onako, ali nisam se još vozio u njemu, al izgleda da i sto se tiče udobnosti nije nešto :-\

a u subotu je bio njihov man s2000 na otoci vjerovatno dovlačio djecu na neko takmičenje u plivanju.

amar

The_Dubster

Citat: amar  u Veljača 08, 2010, 14:35:03
ma kinez je kinez :)

kad se radi o turistima, ako se radi o kraćim turama, u većini slučajeva će ti oni uzeti neki onako našminkan bus, nego npr setru 216 koja već ima poprilično... ::|

tako da se biss toursu valjda isplati dok ih ima toliko

aaaaa

Citat: amar  u Veljača 08, 2010, 14:35:03
ma kinez je kinez :)

ma i to sto kazes. Ipak njeima ce biti potrebno jos mnogo vremena da dostignu evropske proizvodjace. Autobusi su im poprilicno nekvalitetni a nisu bas tako ni jeftini jer za taj novac se moze kupiti mnogo bolji bus...

mate

Higer na liniji Zagreb - Vares

Mustafa YJM

Itekako su mu isplativi Higeri...koliko god bili loši, ne mogu biti gori od Isuzu-a....a još su jeftiniji...za cijenu 4 Bissova Higera se može otprilike kupiti jedan Lion's coach troosovinac. Dakle, 60 hiljada eura po komadu.

Inače, Biss tours za mene uopšte nije ''jedna od vodećih prevoznika''  u BiH..ljudi kupili dva nova Man-a, koji se ionako prodaju ko halva, i umislili da su najjači ovdje. Mislim da su van konkurencije što se tiče linija prema Evropi. Ne mogu se više stari Neoplani tjerat' za Njemačku ili, ne daj Bože, Švedsku.

busfan

Ne znam ni ja po cemu spadaju u dobre firme? Mi smo isli preko njih na ekskurziju 2004.god i vozili su nas Neoplani cca 87.god u Spaniju.
Koliko linija medjunarodnih imaju, trebalo bi to bolje. Na sajtu pise da su uveli i liniju za Wien?

elvis

I ja mislim da nisu nesto posebno,ali nemojte zaboraviti i dvije Scanie,i one su nove ;)