Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

Berlingo

Citat: NP-549  u Siječanj 03, 2010, 18:33:42
Citat: conecto  u Siječanj 03, 2010, 18:30:09
Meni je osobno gušt vozit kad pada snijeg, baš im je lijepo tražit granice, naravno dok se jednom negdje ne zalijepim...

Da, i ja se pitam kad će mi se to dogodit.  A zglobni stvarno nisam probao po snijegu pa neznam, al vjerujem da se i niskopodni zglobni može lagano vozit (naravno ne u "D"), a nizbrdo neznam ni sam dal bi ga bolje bilo u leru ili u "1".
Ja bus nisam nikad vozio ali imam takvih primjera s malim autima. Prestizao sam ja u brdo prema Bezjakima, ali i niz Jelenje kolonu od 5-6 auta. Dok jednog dana ne izletim ili ce me zavrtiti. A glede snijega... Ja sam nesto slikao i to je bila njegova procjena. Nije se usudio spustiti i nema se tu sta zamjeriti (mislim na 2A).

MAKI

Prekidna 2A
656 ja mislim 98% sam siguran
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Citat: MAKI  u Siječanj 04, 2010, 14:39:48
Prekidna 2A
656 ja mislim 98% sam siguran

Ekipa sa 656 je leteća ovaj tjedan tako da lako može bit taj bus danas.

ikar

Na 7ci su izgleda solo autobusi, pitanje do kuda ide na zapadnoj strani.

EDIT - update situacije - 7 i 3a su solo autobusi.

7/7a vozi do Plodina, 3a do Martinkovca, 3 do Medika. U prigradu ne voze linije 19,20 i 21 i neki su autobusi ostali gore blokirani. Linija 14 vozi do starog okretišta u Mavrincima.

MAKI

Kratki zoom po gradu danas,

1/1a
598,599 ja mislim još  657 i još neki

7/7a
655,588

6
715,716

2  704,702

3a
664
5
663
4 652
3
656
5A
109
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

MAKI

Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

dragec52

Danas odvezao DUJU sa Zameta na Pećine zadnji put  pod brojem 2 , u ponedjeljak vozim jutarnju 2 ali sad kad idem iz smjera Zameta na displeju će pisati TRSAT. Baš sam zadovoljan kako je to ispalo.Berlingo ako si slobodan u ponedjeljak prije podne na istom mjestu i istom odstojanju usnimi mi bus gdje sada bude pisalo TRSAT za moju fototeku.

Berlingo

I prodje zadnji radni dan a da su linije vozile po starom. A evo sta mi najvise ostalo u sjecanju. U 16.07 na ugibaliste na Baredicama iz grada dosla 3 busa i to jedan za drugim. Prvi 722 na 3A, pa moj ljubimac 588 na 2A i na kraju 708 na dvojci. Nikad vise nesto slicno necu vidjeti. Nesto sta cu pamtiti cijeli zivot.

kico101

Citat: Berlingo  u Siječanj 09, 2010, 00:59:25
I prodje zadnji radni dan a da su linije vozile po starom. A evo sta mi najvise ostalo u sjecanju. U 16.07 na ugibaliste na Baredicama iz grada dosla 3 busa i to jedan za drugim. Prvi 722 na 3A, pa moj ljubimac 588 na 2A i na kraju 708 na dvojci. Nikad vise nesto slicno necu vidjeti. Nesto sta cu pamtiti cijeli zivot.
Upravo ovo boldano se ne bi smjelo događati, a to su dva monotrala jedan za drugim, od kojih je jedan krcat, a drugi se "šlepa", a to je česti slučaj sa linija a 2/3A i u tom smislu podržavam ovo što su napravili sa novom dvojkom. Sada sve ovisi koliko je moguće održavati vozni red na ovako dugačkoj i opterećenoj liniji. Smatram da bi puno bolje rješenje bilo Pećine-Srdoči, upravo zbog znatno kraćeg kruga na Pećinama, od onog na Trsatu. No, što je tu je. Vidjet će se 11.01.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

dragec52

Dobit ćete prve utiske iz prve ruke /kako sam ovo lijepo natipkao/. Ne mogu unaprijed suditi ali moglo bi biti malih problema na nekim stanicama gdje će biti masovni prelazi sa linije na liniju. Gdje će biti najveći pritisak za Trsat još neznam ali bit će uzbudljivo. Uz Krimeju u vršnim gužvama s lošijim busom bit će zajebano /blago rečeno/ :-[

MAKI

Danas šta sam vidio

1>/1a 664 593

8 110

7A 470

6.708 , 705 NISAM TOČNO SIGURA LI JE ON
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

amalok.95

Danas na Delti parkiran 618 na Display-u mu piše 1B TOWER CENTAR

ikar

Citat: amalok.95  u Siječanj 10, 2010, 12:30:16

Sutra otvara novu liniju!

amalok.95

Na kojoj če liniji voziti

kico101

Citat: ikar  u Siječanj 10, 2010, 12:31:27
Citat: amalok.95  u Siječanj 10, 2010, 12:30:16

Sutra otvara novu liniju!
Da mi je to videt-618 u ulici Vrlije. Superekskluživno. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.