Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

Shole

Bit će toga sve više.  Službeno više ne postoje sektori GRAD i PRIGRAD nego je sve zajedno objedinjeno u PROMET.  Zato se to vjerovatno vše ne smatra "posuđivanjem" buseva, iako se u grubu zna što je otprilike čije.  Pošto je sad manja procedura ukoliko ujutro fali autobusa za van, moglo bi se desit recimo da se sve podjeli i onda na liniju 32 koja izlazi kasnije budu poslana neka kola koja su prva izašla iz remonta.  Tako da se nemojte čudit i radit drame ako neki Citaro zaluta na trizduju.

EDIT:  i nemojte sad postavljat glupa pitanja tipa: a dal to sad znači da možemo očekivati Lion's Classic na 7A ili Conecta za Lokvu.  Zna se ko šta duži i šta s time vozi, a ko što sam napomenuo, moguća su iznenađenja jedino u slučajnu većeg broja kvarova

Boki651

Da, 470 na 7a, simpatično ga je bilo vidjeti, iako nije ostao cijeli dan na liniji, 

ali za ovo bi čak i platio :lol:

"Lion's Classic na 7A"

Conecto i ne bi bio neka vijest jer je već zujao po prigradu, kad je bilo ono plivanje.

Ruske

ja bi najradije vidio opet 368 i 394 na 7A :(

Bari

Danas...

GB 666 na 5A
GB 587 na prekidnoj 2A

(by:Berlingo)
KREPAT MA NE MOLAT !

conecto

Citat: Shole  u Veljača 09, 2010, 20:13:41
Bit će toga sve više.  Službeno više ne postoje sektori GRAD i PRIGRAD nego je sve zajedno objedinjeno u PROMET.  Zato se to vjerovatno vše ne smatra "posuđivanjem" buseva, iako se u grubu zna što je otprilike čije.  Pošto je sad manja procedura ukoliko ujutro fali autobusa za van, moglo bi se desit recimo da se sve podjeli i onda na liniju 32 koja izlazi kasnije budu poslana neka kola koja su prva izašla iz remonta.  Tako da se nemojte čudit i radit drame ako neki Citaro zaluta na trizduju.

EDIT:  i nemojte sad postavljat glupa pitanja tipa: a dal to sad znači da možemo očekivati Lion's Classic na 7A ili Conecta za Lokvu.  Zna se ko šta duži i šta s time vozi, a ko što sam napomenuo, moguća su iznenađenja jedino u slučajnu većeg broja kvarova

Pošto je očito da Autotrolej presporo obnavlja vozni park, prosječna starost raste i razna krpanja postaju neizbježna. Jasno ko dan - ako bus koji treba izaći na neku liniju nije ispravan linija se mora pokriti onime što se ima.
Bilo bi zanimljivo izračunati prosječnu starost voznog parka (imamo tablicu pa se to može) iako je to relativna brojka pošto Autotrolej za hrvatske prilike ima odlično održavanje. Ali sve ima svoj vijek trajanja!
Nisam siguran da li bi i Autorolej ipak trebao krenuti u neku veću nabavku novih vozila pa makar i putem financijskih akrobacija tj. lizinga koji nije jeftin, ali nije jeftino ni održavanje starih vozila ??? Nova vozila bi trebala biti ekonomičnija i po pitanju potrošnje pa bi se možda sve zajedno relativno isplatilo ???
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Boki651

Definitivno punjenje linija, tj. stajališta. ;D

ikar

Na 7ci 4 baje (423, 571 i još neki) + 598.

MAKI

611 na nekoj liniji u gradu viđen u smjeru Slavice
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Jutros prije 7 bio na Jelačiću na 32  :-\

Bari

Na liniji 20A

Jučer - GB 412
Danas - GB 467

(by:Berlingo)
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

Oprostite pošto nitko nije stavio raspored za ovaj tjedan je ću pokušat samo za 2 ku nek me neko ispravi
710,714,701,709,614,703
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Niko nije stavio raspored zato jer je praktički nemoguće posložit to.  Dvojka sa svojim promjenama je sve ispremješala

mivano

saga o duplim stolicama postaje normala: danas 564 na 7
642 postaje stalni dok ne slože 687

Shole

Citat: Boki651  u Veljača 09, 2010, 23:05:06
...ali za ovo bi čak i platio :lol:

"Lion's Classic na 7A"

Nije Classic na 7A, al je zato bio stari turčin 634 popodne na 3.  Aparat doma, mobitel od firme zaštekao.

Shole

Upravo pred par minuta snimio vani 596 na šestici.  S obzirom na 2 poprilična iznenađenja danas, pretpostavljam ko je sve danas radio u garaži