Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

Shole

I znaš vjerovatno originalnu tablicu od 338 iz 1974. , a neznaš od susjedovog auta koji je svaki dan parkiran ispred ili iza tebe.
A šta ćeš puno nas je ovdje takvih i nema nam pomoći

Berlingo

Svaka cast Shole! Sve si tako lijepo i jasno objasnio.

dragec52

Haj. Kažu danas 720 na liniji. Poslije 3 tjedna. Vidjet ću za sat vremena kad se spustim u garažu. Dobro jutro dobar dan. ;D

MAKI

Kako to da je danas 588  umijesto 584
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Bari

Citat: dragec52  u Prosinac 09, 2009, 03:27:32
Haj. Kažu danas 720 na liniji. Poslije 3 tjedna. Vidjet ću za sat vremena kad se spustim u garažu. Dobro jutro dobar dan. ;D

Evo ga, danas na Jelačićevom trgu
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Ikar sta se to dogadja? Meni se cini da oni predobro prate forum i onda neke stvari namjerno naprave. Koliko ja vidim na 2A prekidnu vozi neki 6X6 a na liniji 8 danas je cijeli dan vozio jos uvijek (slikano oko 8.25)....

Vidim da prate dobro forum ali zarulje nisu bitne.
P.S. Jako mi je drago da se Dragecu vratio njegov stroj.

Shole

Te žarulje su izmješane od kad je došao iz ARZ-a.  Doduše imali su vremena napravit to kako spada.

Što se tiče rasporeda buseva na liniji, šta odma radite drame  :(  658 je možda neispravan pa voze 588 na osmici, a na prekidnoj 2A je Conecto koji vjerovano ima servis ili tehnički kojeg će obavit u prekidu između dva dijela.

Berlingo

Ma nisam htio dramu napraviti. Ni na kraj pameti. Ali cudno mi je. Bas na liniji 8 ponovo 588.

shef

Ne znam što se danas događa, ali sve stare kante su vani: 418,423,436 i sva druga ekipa. 412 prepun na 26, 470 vozi 18.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zviždač

E pa 720 više nije na liniji. Sad znam zašto dragec52 puca po šavovima. Vidio sam ga u Vukovarskoj.

ikar

Saga o neispravnosti se nastavlja... Danas u prigradu 587 umjesto 642; 585 umjesto 691 i 602 umjesto 673 (sretno bilo onima koji večeras putuju za Mune na 19.30).

MAKI

Nije 658 bio onaj dan neispravan,ponavljam 588     Bio umjesto 584 vidio ga na polasku 7.50 Trs Tor.
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

ikar

Popodne je 602 otišao put Brguda umjesto 626 i noćiti će tamo cijeli vikend... A tokom dana je i 598 bio umjesto 644 na liniji 10.

Berlingo

Koliko ja vidim na liniji 8 sve u redu. 584 vozi cijeli dan. Vidjet cemo sta ce sutra zalutati. 108 ili 109.

P.S.Jucer sam na Podhumu cuo da ove mini autobuse u garazi zovu papamobil. Jako dobar prikaz. Meni osobno bolji od kokosinjca.

MAKI

Da na 8 ci već par nednelja Cacco 109 al vidit ćemo
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna