Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

Shole

Dobro je čovjek rekao, izderane su obje strane.
A šta sad,  D.G. je već u godinama, slabije vidi a i nikako mu nije sjeo ovaj novi bus.  Daj ti njemu 564 i mirna Bosna

mivano

Citat: Shole  u Kolovoz 12, 2009, 21:25:44
Dobro je čovjek rekao, izderane su obje strane.
A šta sad,  D.G. je već u godinama, slabije vidi a i nikako mu nije sjeo ovaj novi bus.  Daj ti njemu 564 i mirna Bosna
jutros je opet u 564

mivano

ovo spada i u temu promet ali i ovdje:
sa www.rijeka.hr :

Obavijest o preregulaciji prometa na području Trsata na dan 15. kolovoza
Rijeka, 12. kolovoza  2009.
Povodom blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza, provest će se preregulacija  prometa na području Trsata.

Preregulacija prometa obuhvaća zabranu prometa slijedećim prometnicama počevši od 6,00 do 22,00 sati:

Šetalište Joakima Rakovca od raskrižja na Parizu do Frankopanskog trga
Radićevu ulicu 
Ulicu fra Serafina Schona 
Ulicu Draga Šćitara, od raskrižja s Marohnićevom ulicom do Ulice fra Serafina Schona
Frankopanski trg
Ulicu Slavka Krautzeka, od Frankopanskog trga do raskrižja s Marohnićevom ulicom 

Zabrana prometa ne odnosi se, te mogu prometovati cijeli dan:

Autobusi javnog gradskog prometa
Službena i tehnička vozila interventnih službi:
                        - Vodovoda i kanalizacije
                        - Elektroprimorja
                        - Čistoće
                        - Energa
                        - Ustanove za hitnu medicinsku pomoć
                        - Javne vatrogasne postrojbe
                        - vozila sa izdanim akreditacijama
Taxi vozila 

Linije 1 i 1A javnog gradskog prijevoza Autotroleja prometuju s povećanim brojem linija, te je prijevoz na tim linijama dana 15. kolovoza besplatan: Autobusno stajalište javnog gradskog prijevoza na Frankopanskom trgu ukida se, a iskrcaj putnika obavlja se na Trgu Viktora Bubnja.

Vozila sa izdanim akreditacijama, moći će parkirati isključivo na parkiralištu Fortica (parkiralište Svetišta kod Spomen kosturnice).

Na dan 15. kolovoza, počevši od 16,00 sati, do Trsatskog svetišta vozila sa akreditacijama i taxi vozila moći će dolaziti isključivo smjerom Mihanoviće ulica - Marohnićeva - Ulica Draga Šćitara - Ulica fra Serafina Schona.

JAVNI GRADSKI PRIJEVOZ

Linije 1 i 1A prometuju po voznom redu radnog dana (angažirano 24 smjene – 8 autobusa umjesto nedjeljnih 13 smjena – 5 autobusa).

Pojačanje na relaciji željeznički kolodvor – Trsat:

7 zglobnih autobusa od 5:30 do 23:30
3 pričuve po potrebi od 5:30 do 23:30 

Linija 3A prometuje po subotnjem voznom redu (6 smjena – 2 autobusa) umjesto po nedjeljnom (3 smjene – 1 autobus).

Na linijama 2, 5, 6, 7 i 3A prometovat će zglobni autobusi.

Linija 8 prometovat će standardnim autobusom (umjesto minibusom).

Prijevoz na linijama 1 i 1A dana 15.08.2009. godine je besplatan.

Mole se građani da poštuju prometnu signalizaciju i upute prometne policije i Prometnog redarstva Grada Rijeke, te da koriste javni gradski prijevoz.

Izradio: Darko Kralj

Pročelnik Ureda Grada: Ksenija Linić

mivano

571 jučer viđen parkiran na Delti. Da nije i on prešao u prigrad ?

MAKI

Ajme pa to oni stavljaju sve kante u prigrad.Neznam dal je presao ali ako je delti sigurno je
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

mivano

683 ima za Grohovo u 5:50, a u rasporedu gore u zaključanoj temi stoji ovo: 05:50 Rijeka-Grohovo 590
molim da se subotom isprave polasci za liniju 32
571 ipak nije u prigradu ;D

MAKI

Pa zasto je onda bio na Delti parkiran
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

Možda nije bilo mjesta u garaži...
btw.: Je li netko primijetio da već godinama oko 7 ili 8 sati navečer neke rezervne buseve i prekidače majstori masovno voze na Deltu iz garaže ?

ikar

Kako prođu kanal tako počinje pozicioniranje vozila za novi dan. Svi prigradski se voze na Deltu, a gradske pozicioniraju prema sutrašnjem rasporedu (oni koji idu prvi ostaju na početku garaže, a oni koji zadnji idu ostaju na kraju prema Mesokombinatu). U zadnje vrijeme 4-5 monotrala po noći stoji na starim peronima na J. Trgu.

mivano

610 nakon dugo vremena u Rijeci - jučer odrađivao smjenu od 577

MAKI

Ajde nek je ne mogu ic u Opatiju pa mi je drago sto se pojavio nadam se da će i 633 bit u posjeti u Rijeci
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

Citat: MAKI  u Kolovoz 20, 2009, 07:50:45
Ajde nek je ne mogu ic u Opatiju pa mi je drago sto se pojavio nadam se da će i 633 bit u posjeti u Rijeci
ne daj Bože, dok je vozio na smjeni od 686 stalno se kvario

mivano

neću gnjaviti, ali nitko nije (gore u zaključanoj temi) ispravio raspored polazaka linije 32 subotom
već sam zamolio za korekcije

Shole

ma to je ionako ljetni v.r. koji završava za 10 dana tako da nije od neke presudne važnosti.
Znam da si već spomenuo, ali ima tu jako puno posla ako oćeš baš sve ispravit iz "normalnog" u ljetni v.r.

mivano

646 već neko vrijeme više nema zadnji polazak (u svom rasporedu tj.: u 22:40) na liniji 11, 675 postao angažiraniji na liniji 11 (22:40 Garići) - da li je to od ovog ljetnog rasporeda ili se postupno otvara put ka prekidnom 646 (moguće jesenske redukcije) ?
Ide li 646 kući u Saršone prazan nakon Permani-Rijeka ili u garažu?
Je li još uvijek 648 smjena "Drenova" tako stoji u onoj detaljnoj tablici voznog parka?
Ako se ne varam, šole iz 648 stanuje na Krasici ili tamo negdje ( to nije presudno, znam).
U prigradu se obično smjena zove prema "matičnoj" liniji, jel tako?