Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

MAKI

E DA.Da LI VOZI NEŠTO PREMA TRSATU.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

shef

Prvo, ne viči! Drugo, ako si vidio sliku jedinice na Pećinama, onda sigurno ne ide na Trsat.
Tokom popodneva će se normalizirati, jer ako ide na G.Vežicu, ne vidim zašto ne bi i gore.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Pun TBJ zglobnih buseva a 6,7,i 7a voze samo do pekare Turnic

shef

Na četvorki je i papamobil:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Na Dnevniku nove TV nakratko prikazali solo Conecto, jako preblizu betonskog rasvjetnog stupa, prekratak je kadar, ali mislim da je cak bokom, oko srednjih vrata i udario o njega.

Bari

Citat: Boki651  u Prosinac 19, 2009, 19:21:03
Na Dnevniku nove TV nakratko prikazali solo Conecto, jako preblizu betonskog rasvjetnog stupa, prekratak je kadar, ali mislim da je cak bokom, oko srednjih vrata i udario o njega.

Neznam jeli to taj, ali oko 6.15 je jedan udario na Rastočinama u baju za smeće, spuštao se s Brašćina na Fiumaru i išao je preko Rastočina. Tamo je udario te blokirao cijelo križanje.
KREPAT MA NE MOLAT !

dragec52

Ja od 17.20 vozi Conekta na "1" i išao bez ikakvog problema. Trebao voziti "3" ali nije vozila cijeli dan a nas iz nočne porazbacali  po drugim linijama. Ali doma sam išao pješke od rotora do Škurinja jer mi je papamobil izmakao za minut, koji je preuzimao putnika na rotoru i vozio na Drenovu.

shef

Jutros je i dalje sve solo. Vidio jednog Conecta na jedinici, dva na sedmici, 588 na šestici, 587 na dvojki.
Išao na posao sa 29-kom, 687 ide polako ali sigurno.

(c)Teutonic

MAKI

1 ca opet do Pećina ili ovsj put do TRsata
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Noćas na noćnima:

Linija 101: 655 i još jedan Conecto
Linija 102: 652 i 661
Linija 103: Dva papamobila (jedan je bio 113/114)

Boki651

Jutros oko 9 i 7 i 7A vozili za Hosti. Zna li netko razlog mozda? ???

amalok.95

Najvjerojatnije radi snijega 7-ica nije mogla iči do Pehlina pa je vozila za Hosti. Dali danas 6-ica vozi solo

Berlingo

Koliko sam ja vidio na liniji 2 zglobni ali samo stari MAN-ovi. Ovo je 566. Vozac mi se cinio jako poznat, kao da je clan ovog foruma. Ipak mi je malo pobjegao.

Bari

Na liniji 2 danas stari MAN-ovi monotrali, ostalo sve solo. Uskoro slike
KREPAT MA NE MOLAT !

dragec52

To sam si i mislio da je Berlingo.  Vidio sam kad si me fotkao.Šteta što ostali nemogu uživati u mojoj neodoljivoj muškoj ljepoti. ;D