Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

mivano

634 vozi jutros na desetki umjesto 644, jučer oko 8 na potoku viđen prazan 589 sa pločom 20a Vožišće ( vozio ga šole iz 579 )

conecto

Citat: Berlingo  u Siječanj 18, 2010, 20:08:09
Citat: conecto  u Siječanj 18, 2010, 09:34:45
Citat: Shole  u Siječanj 17, 2010, 15:32:18
Sad su se pripremili da ih ne iznenadi jer očito ima problema kad su novi citari na snijegu pa su poslali ove kante, i sad vam opet nevalja.  A da su na dvojki 707, 724, 705 i 670 i da je u 8 počeo snijeg onda bi kenjali kako su trolejevci nesposobni.

Činjenica je da noćas i rano jutro nije bilo ničega, a da je kasnije počelo malo padat i bila je prognoza da je moguć snijeg.  Ljudi se pripremili koliko je to moguće i svaka čast.

Slažem se kolega, i meni se čini da se u novije vrijeme ovdje toliko pljuje po Troleju tako da to prelazi granice kritike i prerasta u sr..a. Očito ta nova organizacija linija nije baš najbolje ispala, ali sad se počelo pljuvat baš po svemu što Trolej napravi. Kao da ga nije uopće ni bilo prije te reorganizacije, kao da je nastao baš tog dana i nitko tamo nema pojma o ničemu.
Ja predobro poznam svoj Zamet i znam kako se godinama Autotrolej odnosi prema njemu. Ostali smo bez svih svojih linija sta smo imali (da, dobio je Z. Zamet prigradsku pa cak i nedjeljom i zahvaljujem Autotroleju  ;D). Nikad nisam na ovom forumu  blatio vozace, ali s Trolejom nikad vise u grad! U ovome zivotu ne.

Ja sam u ovom svom postu citirao Sholeta i odgovorio na nešto što uopće nema veze konkretno sa Zametom niti sam pritom mislio konkretno na Berlinga nego općenito.
Dakle, ne kužim ovaj odgovor na svoj post.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MAKI

Jučer je bio "Žućo"584 na kantridi projurio je pored nas.NA kojoj je liniji bio.

P.S DANAS 412  NA 1A I 598 NA 1A
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

613 na 2a.

Kako je "pao" i ovaj VR, jutros je bila ispomoć u 7.15 sa Srdoča do JT sa 595. Popodne na JT-u viđen 455 kako dežura za ispomoć.

MAKI

563 upo kao rezerva na 6 i 536 upao kao rezerva na 2
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Bari

Jučer parking na Delti oko 13.30 sati

GB 611 na liniji 10

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Citat: ikar  u Siječanj 19, 2010, 15:30:56
613 na 2a.

Kako je "pao" i ovaj VR, jutros je bila ispomoć u 7.15 sa Srdoča do JT sa 595. Popodne na JT-u viđen 455 kako dežura za ispomoć.
613 je valjda bio prekidna. Ujutro vidio 418 s polaskom u 7.24 s mog....... Liniju je zavrsio u 21.30 s displejom Garaza 656. 3A ujutro nisam vidio. Veceras vidio 602. Bez i jednog putnika vozi u Bezjake iz mojeg kvarta!

MAKI

Sramota prava sramota.Hocu rec da 2ka(hvala dragom Bogu vise ne kasni) jos gasi motore jer dođe puno prije,
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Berlingo

Linija 2A
418 (za sada), 436 (prekidna, upravo vozi, neznam da li je bio jutros)

Linija 3A
598

Linija 5A
103 (jutros ga vidio)

ikar

564 umjesto 717 na 1. 563 već drugi dan umjesto 718 na 6!!! Svaka čast prometniku koji ga je stavio, baš najlošiji bus na tešku liniju sa dosta brda  :P  Naravno da mu se cijeli dan 423 koji je iza njega ljepi...

Berlingo

Veceras u mojem kvartu. 2A zavrsio 599 i vec je odavno u garazi. 3A bez promjene.

mivano

jučer popodne 455 bio na 1a

MAKI

On je ovih dana na 1A.Bit ce on sve cesci gost po gradu  ;)
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

ikar

Danas na 1a - 588, 711 i 722

MAKI

Umjesto kojeg busa vozi 513 na 6 jecer sam se vozio  sa njim i jako je u dobrom stanju.
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna