Nesreće

Autor actros1880, Prosinac 09, 2007, 18:27:56

goranxxx

Taj pratitelj zbilja nije loša ideja jer vozač mora paziti na cestu i promet oko sebe, recimo zašto u americi svi školski autobusi nemaju zadnja vrata? Upravo da i vozaču i redaru bude olakšan posao, nažalost u RH se vozači tretiraju kao obično smeće, jadni vozači nesmiju djeci ništa jer već i ona zbog svojih roditelja znaju da je putnik uvjek u pravu, trebalo bi se kompletno reformirati ministarstvo da se donesu promjene di bi se poštovale odluke vozača a ne da svako malo neki vozač završi na sudu zbog nesavjesne djece. Kao što znate vozim labudicu i uvjek mi je bila želja biti šoferom busa al upravo ovakve stvari me tjeraju od tog posla di svake sekunde možeš završit u zatvoru :'( :'( :'(
SETRA 417 HDH

prakticar

Baš tako, ti vozeći labudicu moraš paziti na kretene oko sebe, odnosno izvana. A ovaj mora paziti i na njih i na ove iznutra. Ti kad jednom staviš teret na labudicu i učvrstiš ga, bar znaš da mu neće "puhnuti" da sam od sebe krene hodati kamionom i praviti nered ;D

zlikowszky

Citat: Tomek  u Kolovoz 24, 2008, 17:21:34

Ne mogu idržat a da ne velim kako neodgovornoj i neozbiljnoj šmrkadiji NIJE niti po zakonu niti mimo zakona mjesto za volanom ovakvih jakih automobila. Eto, gore je ilustracija mojeg mišljenja.
Bohu hvala da nije nikome sudbinu smjestio tog trena na toj tram-stanici.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

goranxxx

Zbilja prestravično, u odnosu na ove poginule u prošlogodišnjem zapljenju Samoborčeka koji je u potpunosti izgorio nije bilo takoreći ni ozljeđenih, to je još jedna potvrda  profesionalnosti Samoborčekovih vozača koji su uspjeli na vrijeme evakuirati sve putnike,
SETRA 417 HDH

kriticar

Citat: goranxxx  u Studeni 05, 2008, 08:58:53
Zbilja prestravično, u odnosu na ove poginule u prošlogodišnjem zapljenju Samoborčeka koji je u potpunosti izgorio nije bilo takoreći ni ozljeđenih, to je još jedna potvrda  profesionalnosti Samoborčekovih vozača koji su uspjeli na vrijeme evakuirati sve putnike,
da si malo pogledao i druge portale sa istom vijesti vidio bi da je unutrašnjost autobusa potpuno izgorjela i policija sumlja da je požar izbio u WC (netko je pušio i ostavio opušak) što je automatski ostavilo putnike u zadnjem dijelu busa bez izlaza kroz vrata , a pošto se radilo o putnicima starije životne dobi evakuacija kroz prozore nije mogla biti provedena efikasno(nažalost).
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

goranxxx

SETRA 417 HDH

tomekk

stavio sam ovaj link tu makar i ne spada 100% jer na sreću nije se ništa dogodilo mada je pothvat ovog "pametnog" vozača mogao završit tragično.
http://www.24sata.hr/news/clanak/vozac-busa-punog-putnika-obisao-je-spustene-rampe/96168/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

shef

Jednostavno sam morao staviti ovaj link (fotogalerija ima četiri strane) - elektra ŽSSK doslovno "pomela" Karosu pogonjenu plinom u Bratislavi:

http://www.imhd.zoznam.sk/ba/index.php?w=3825242e29ef252932252c2127ef1f&idt=u&idg=3936

Nije ništa grunulo!!
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

CroHerc

mate

goranxxx

SETRA 417 HDH