331 A 119 VT

Autor Shole, Ožujak 24, 2009, 13:10:49

Shole

.

PROFA

Tam 331 A119 je bio solidan buss,ali imao je i neki gresaka!
1 prve buseve je kupila ASP Pozega 3 komada,jedan je poslie bio totalno razbien jer je sofer vozio ga podignutog !
Cazma trans je imala mislim 16 dolazili su kako kad ,samo zadnji je dosao poseban imao je malo vise opreme jer ga je neko narucio iz Austrie pa je odustao inmao je drugacije boje sijedista automatsku telmu i tako neki izmijena!
Taj bus je imao 330 ps mijenjac sa 6 brzina koji se saltao preko sajli tako dase zimi morao cesto presaltavat da ne zaledi u brzini,telmu sa 4 zuba je imao,klima,kuhinja,WC,i neki krevete u APP nisu imali!
A prednji trap je imao krajnice kao mali automobil pa kad skrecete on se sav zaljulj,a sto se tice na cesti ja i moja dva druga smo jednog tijerali 147 km na sat sa malim autom smo isli iza i mijerili samo tada je jos bio nov sad ne vijerujem i imao je zracno hladjenje !
Ap-Varazdin je imao par komada,LIVNO bus par komada, i jos neki!

medo


peron24

#3
Osim u Varaždinu,Livnu,Čazmatransu,vozili su i u Požegi,Autotransu,Brionima,Liburniji a jedan je od početka 90-tih i u ATP Šibenik
Ovo je ŠI 650 T,kupljen početkom 90-tih,danas vozi lokalne linije

TAM

TAM 331 A 119 VT od Joza Reisen. Na žalost povučen je iz prometa 2010. godine. :'( Kako samo dobro izgleda i nakon toliko godina.

Izvor:phototrans.eu Autor se vidi na slici
Dani ponosa i slave!
    

Shole

Znao sam da ga je i HERTZ imao, iako su neki uvjeravali na forumu da je to bio MAN 362 ;)



katalog kamra.si

minimoto

LP
Shole, svi imate pravo. Jer je HERTZ imao, MAN 362, a imao je i TAM 331 A 119 VT thumbs
Pozdrav

Shole


TAM

TAM 331 A 119 VT - TRD Reisen



Izvor: facebook stranica TRD Reisen
Dani ponosa i slave!
    

NP-549


zlepur1

Citat: Shole  u Siječanj 23, 2014, 21:13:18
I, koji je bio bolji ?
Man je bija bolji i udobniji šta se tiće putnika (veliki razmak između sjedala), bolji motor itd.ATP Šibenik je u početku ima dva , di je drugi završija ne znam , ali znam da je ovaj koji i sad koriste ima velikih problema s motorom.Trenutno je opet u hangaru na reparaciji i ko zna koji će mu motor ugraditi.Šta se tiče Livno busa odnosno Bosne Livno oni su ka i atp Šibenik uvik imali visokokvalitetne buseve uglavnom Magiruse i Tamove, a kroz rat i ove visoke kao i MAN ovog tipa s kojima su u coop sa poslovnicom Split vozili sve domaće i međunarodne linije.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Sule

#11
Eto jeste sad zadovoljni kad vec ne znate objasnit nego samo znate brisat objave...nije bas da se svi razume detaljno u buseve ali dobro...

Shole

Slike su bile već sto puta,  i u krivoj su temi. Ovo nije TAM 331

akzg22

Prospekt iz 1989. godine.