Bahati vozači i još bezobrazniji putnici

Autor MAN fan, Travanj 01, 2009, 21:42:54

trucker

pa otkud baš iz hercegovine....
možde je i vozač hercegovac,ako je imao četvrtastu glavu sigurno jeste...a bože moj što su ti hercegovci neotesani ljudi,sve loše polazi od njih ???

Tlimfocit

Citat: trucker  u Travanj 12, 2009, 14:50:22
pa otkud baš iz hercegovine....
možde je i vozač hercegovac,ako je imao četvrtastu glavu sigurno jeste...a bože moj što su ti hercegovci neotesani ljudi,sve loše polazi od njih ???

ne budi grez ka opanak! ovo je stvarno krajnje suvišan komentar.... naglasija san iz Hercegovine da UPUĆENI pripoznaju o čemu govorin....

noxis93

Citat: Tlimfocit  u Travanj 09, 2009, 19:26:00
jedan tragikomičan iz jedne firme iz Hercegovine ;)
dolazi cura do šofera i pita ga jel se može pušit u busu a on će "Može, ako ti volan ne smeta"....:D
kazna:ode misečna plaća....
živa istina.....
Hahaha pre dobro.
Evo i moje, o bahatim putnicima:
Bus se približava stanici, začuje se signal kad se pritisne stop , vozać uđe u ugabilaštu, otvori vrata, ljudi ulaze, izlaze, čovijek jedan sjedi na mijestu i priča unatoč tome što je on zazvonio stop. Bus pričeka da se svi smijeste i zatvori vrata. Na to čujes: ''Je*em ti mater, pi*do jadna, koji ti je ku*ac, šta krećes, otvaraj ta vrata!''. Vozač stane, otvori srednja, tipac izađe iz busa i potrči do vozača i nastavi sa uvredama i prijetanjama.
A o putnicima ima najviše kod starih baba: velika naljepnica kaže: Držite se za rukohvate, bus naglo kreće, no one misle da sa godinama inercija prestaje dijelovati na njih pa se ne moraju držati i tako pričaju one i pričaju dok bus ne krene i onda se sve skupa sruše niz autobus, i ko je kriv? Pa ko će drugi nego šole...

volim Split

Dugo pretrazujem teme na forumu kako bi post postavila na pravo mjesto, ali tema ima puno pa sam odustala od pretrazivanja te se nadam da nije toliko  o-0

Ja nemam negativni prituzbi, vec samo zelim reci nesto pozitivno o vozacima autobusa  :)

Kao prvo zelim pohvaliti neke od vozaca - Promet Makarska, cije buseve ja redovito koristim Split  - Sarajevo, te meni drago osoblje agencije - Paplina koja vozi Skandinavija - BiH  :)

Poseban pozdrav vozacu - Promet Makarska, koji je sa svoijm salama i ukazanom paznjom prema putnicima, olaksao vreli dan prosloga ljeta, u busu bez klime na putu Split - Sarajevo  :o ;D

Kako ono on meni rece:"Nije prisa uvatila misa"... hahaha sladak je  :-*

jedan_019

Imam par situacija kad sam vidio vozača nervoznoga, obično ako je u autobusu gužva pa viče na putnike da se kreću prema izlazu, ili vozač iz autobusa psuje kad vidi nekoga od putnika u autobusu ispred gdje razvaljuje vrata  ;D pa čak i kad pješaci, nešto sporiji, prelaze preko pješačkog prijelaza; citiram: "... očeši se još o bus u p**** m******..." XD i što onda čovjek reći nego se dobrano nasmijati  :P

Ali ako usporedim, putnici su u svakom slučaju bezobrazniji (govorim u ovom slučaju za Rijeku). Ulazak na zadnja vrata, psovanje vozaču kad ga isti zamoli da kupi kartu, puštanje glazbe u vozilama preko mobitela, pljuvanje, vrijeđanje i još puno bezobraština, na žalost najviše od strane Roma...  >:( Nikad neću zaboraviti situaciju kad je jedan fosil, nakon što ga vozač autobusa nije pričekao na stanici a dolazio mu je od naprijed, pljunuo na autobus prilikom prolaska pored njega  :o nisam mogao vjerovati svojim očima što je taj očito neodgojeni starac napravio, a što onda očekivati od mladih generacija  >hammer<

Na kraju krajeva, mislim da nema ničega ljepšeg kad ulazimo u vreli autobus a vozač pjevuši neku pjesmicu :)

BARCODE

Kolegama vozačima želim reći suzdržite se od vrijeđanja putnika.Znam da neki put nije nimalo lako i jednostavno, ali ostanite dostojanstveni pokažite svima da su vozači ipak ljudi za razliku od nekih. Kada vam neki vozač amater presjače put ili nepropisno obilazi tu možete malo i opsovati jer ipak smo mi moderni kočijaši zar ne.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

269

da li je uredu kada se žena u ZET-ovom busu onesvjesti, vozač napusti vozilo i zatvori sva vrata čak i prva....dolazi hitna i dečko otvara vrata pomoću sigurnosnog ventila te po odlasku hitne vozač počne mlatiti dečka koji je otvorio vrata???
269 BORONGAJ-SESVETSKI KRALJEVEC

ivek driver

kak da ti kazem postovani kolega sa foruma al na tom podrucju ti svaka slucajnost sa videnim moze biti istina ima nas od svagdje a to ti je malo krizno podrucje garaza dubrava  :) :) bus123 good_boy