Tramvajske supstitucije

Autor dean25, Travanj 03, 2009, 16:19:34

smogovci.bbb2

Ako 222 sa Žitnjaka vozi kroz NZG onda mi nije jasno zašto i 107 ne vozi preko NZG do Jankomira a ne ova trasa kroz centar Grada >hammer<
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Zašto linija 234 ne vozi?! Mislim stvarno mi nije jasno glavauzid

tramvajac 92

Zanimljivo je kako ne postoji na internetu raspored polazaka izvanrednih linija. Znači: kad dođe - dođe.  umnik2

421

Ne, 5 min kasnije od navedenog u "toplomjeru"  s polaznog stajališta.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Isto tako ne piše kuda vozi autobus Savski most-Ljubljanica. Jel netko zna?!

smogovci.bbb2

Subotom i nedjeljom te praznikom inije 219 i 330 ne voze. A nijh su kao postavili da se okreću kod Vece Holjevca. Dok linija 229 koja vozi u te dane okreće se kod Bundeka a ne kod Vece. Ma to je ZET yahoo

Scarface

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 02, 2015, 19:38:40
Isto tako ne piše kuda vozi autobus Savski most-Ljubljanica. Jel netko zna?!

Savski most, Veslačka, Prisavlje, Vjesnik (na Ljubljanskoj) i onda Ljubljanica. Ide svakih 20 minuta, toliko sam ga ja čekao jučer kad sam došao na savski most. Prednost je što brzo vozi  ;D

smogovci.bbb2

Hvala. A to je trebao napisati naš vrli glasnogovornik TJ :)evil

tramvajac 92

Citat: 421  u Kolovoz 02, 2015, 19:38:04
Ne, 5 min kasnije od navedenog u "toplomjeru"  s polaznog stajališta.
Ne skraćenih, izvanrednih.  ;)
Citat: Scarface  u Kolovoz 02, 2015, 19:52:50
Savski most, Veslačka, Prisavlje, Vjesnik (na Ljubljanskoj) i onda Ljubljanica. Ide svakih 20 minuta, toliko sam ga ja čekao jučer kad sam došao na savski most. Prednost je što brzo vozi  ;D
20 minuta, znači 2 busa. Šteta što su radovi sad pa se ne može normalno na terminal.

Westin

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 02, 2015, 21:02:11
Ne skraćenih, izvanrednih.  ;)20 minuta, znači 2 busa. Šteta što su radovi sad pa se ne može normalno na terminal.
Vozila su dva busa skinuta s linija s Glavnog kolodvora 218 i 234 koja za to vrijeme ne prometuju.
Danas su bili lionac gbr.464 i citaro II gbr.230

leonardo123

Danas su također supstitucije, voze 4 autobusa, svakih 8 minuta, svi imaju natpis DUBRAVA ili KVATERNIKOV TRG, problem su bila 3.vrata jer je autobus bio pun a ljudi ne znaju za senzore ali i to se vrlo brzo riješi. Uglavnom, lijepo složeno bez zbunjivanja putnika. Inače, supstitucije traju od 11:00 do 18:15.

citaro

Pa sad ja bus svakih 8 minuta na toj trasi ne bih nazvao lijepo slozenim, ali ok.

NP-549

leonardo123

Citat: citaro  u Veljača 07, 2016, 13:18:31
Pa sad ja bus svakih 8 minuta na toj trasi ne bih nazvao lijepo slozenim, ali ok.
Krivo si me shvatil, ja sam mislio da su fino složili da tramvaj stane, putnici idu prema busu koji čeka dok se svi ukrcaju i ide.

STIB

U 17:15 su tri busa stajala na početku Maksimirske (na dolaznoj stanici), a četvrtog sam sreo kod Mašićeve.
Čini mi se da to znači da u suprotnom smjeru nije bilo nijednog.
Busevi su se okretali kroz Domjanićevu, Petrovu, Kamaufovu i Vlašku
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU