Najdraže linije i naajvozači

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 22:58:38

haki

Citat: scorpio  u Rujan 29, 2010, 22:41:00
Evo pohvalio bih gospođu koja je jedina među svojim kolegama vozi APP linije (113,114,115 i 116),za mene značajna 115.Gospođa zna svoj posao,jedan mi je vozač rekao da je ona u ZET-u od početka 90-tih godina :o zato svaka čast.Ne znam ima li uopće vozačica autobusa u APD i APVG?? ???

Dok sam se vozio prije s njom na stanici je izišla iz busa i slikala parkirani auto na stanici

tramvajac 92

U APD ima i ako se ne varam članica je foruma; a ta tvoja vozačica ima i ime-Štefanija.

tamlover

Citat: conecto  u Rujan 28, 2010, 15:19:07
Iako ne podržavamo objavu osobnih podataka ovdje na forumu, ova zadnja je fakat dobra
>rigoleto<

Čemu rigoleto? Jel ti ne šmekaš kolegu ili?
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

conecto

Postoje kolege i "kolege". Rigoleto dovoljno govori sam za sebe, dalje ne bih zbog (kao što sam naveo) "osobnih podataka", forum ne bi trebao služiti tome.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

dado1979

Ovim putem zahvalio bi kolegi iz ZET-a koji je danas u 8:30 sa B229 u Reljkovićevoj pružio nama i ostalim građanima poduku iz nervoznog trubljenja,deranja,blokiranja prometa i tri autobusa koji su uzeli grupu i trebali krenuti al sa "njegove" stanice.
Putnika mu je ušlo nulaaaa a do Črnomerca je pokazao i zavidno vozačko umijeće.takve al-quaida zapošljava odma.
Lijep primjer vozača

Shole

Šta ćeš, svakakvih nas ima, al je činjenica da je ta "njegova" stanica namjenjana javnom gradskom prijevozu, bilo na njoj putnika ili ne, a ne turističkim autobusima koji ukrcavaju polupokrente senilne starce koji neznaju di su uopće

Casper

Pozdrav,
po meni je najljepsa linija 172 ali samo kada je vozi gospodin koji na pocetku voznje putnicima zazeli dobrodoslicu, a na kraju se zahvali na povjerenju i zazeli ugodan ostatak dana. Mozda se to nekim vozacima cini kao pretjerivanje ali po meni je to jako lijepa gesta koja mi uljepsa dan. Steta sto je to iznimka a ne pravilo!

marin

conecto

Trebao je biti pilot, ali nije prošao na liječničkom.
A GDJE JE POANTA?

scorpio

MJ mi je jedan od dražih vozača,bez obzira što drugi mislili o tome lijepo je kad te čovjek nagradi gestom u ovim vremenima.Otkad je on počeo voziti na 172?Zar ne vozi on samo svoju najdražu liniju 136 8).

conecto

A meni je najdraži Milivoj Lulek, samo nije prošao na audiciji u ZET-u pa sad mora raditi na Radio Antena Zagreb!
A GDJE JE POANTA?

Casper

Gospodine Conecto molim Vas nemoj te ovo shvatiti kao provokaciju ali cini mi se da imate nesto protiv ljubaznosti gospodina Marijana. Ako je gospodin Marijan zelio postati pilot drago mi je da nije jer mi ovako svaku uljepsa dan svaki puta kada se vozim s njime. Nezelim da ovo preraste u bespotrebnu raspravu ali ako imate nesto protiv mozda nebi bilo lose da i Vi pokusate na neki tako originalan nacin razveseliti putnike ukoliko ste vozac...

conecto

Nije nikakva provokacija, svatko ima pravo na svoje mišljenje, niti mi ne moraš ovdje na forumu persirati, niti se obraćati s "gospodine".
A svoje mišljenje imam i ja (znam o kome se radi), naš posao se ne sastoji od originalnosti, ustvari u ZET-u je ima puno previše (dobrih i loših primjera). Upravo suprotno, trebali bi svi raditi što je moguće više na jednak način. Osnovno sredstvo za rad nam je ipak volan, a ne mikrofon, posao nam je kvalitetno voziti ljude, a ne "uveseljavati ih".
Ja sam još iz one generacije koja je u školi učila "Došo medo u dućan, nije reko dobar dan". Zato ja gdje god dođem prvi kažem "Dobar dan", ne čekam da netko to meni kaže, pa se tako ponašam i u busu. Tko pozdravi ja mu odzdravim, ne pada mi na pamet da pozdravljam nekoga tko prolazi pokraj mene i okreće glavu na drugu stranu ili drži mobitel na uhu, a kamoli da nametljivo preko mikrofona puštam glazbu i pričam neznam što. Za takve stvari sad imamo displeje i Atrone koji najavljuje stanice gdje putnici vide i čuju sve što je za njih bitno, a razglas služi za izvanredne informacije.
A GDJE JE POANTA?

421

Najoriginalniji način razveseljavanja putnika svakako je siguran i točan prijevoz na određenu destinaciju za što smo plaćeni.
Kako nismo svi isti, odmaci kod pojedinaca (dobri ili loši) izazivaju dodatnu pažnju u vas. Dokaz tomu su brojni snimljeni klipovi u 24 sata naročito loših(?-po čijem kriteriju) događaja u javnom prometu. Koliko ima dobrih i kvalitetnih vozača, koji nisu vični mikrofonu, pa nisu primjećeni i zamijećeni? Vjerujem puno više od mog  (inače) dobrog kolege koji je baš zbog toga jezičca na vagi odnio nekoliko nagrada grada Zagreba.
No jedna putnica iz Španskog također je komentirala njegov nastup: Zgodno je čuti talk-show nekoliko puta, ali kad se stalno voziš, dosadi ti.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Casper

Ispricavam se na persiranju....
Ocito je sve stvar ukusa i tako neka ostane