ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

buSHunter795

Pa lijepo  :(
452 i 459 poprave, sudare se opet neka dva... :-\

conecto

Koliko sam ja čuo 452 i 459 su imali isti dan na isti način bezizlaznu situaciju - nisu uspjeli pobjeći od naleta auta sa suprotne strane koji su prešli na njihovu stranu (alkoholizirani vozači).
Ovdje danas je netko nešto gadno zezno tj. išao na crveno. Tome ne bih bio u koži, a nekad bi za sudar s drugim vozilom ZET-a (bus-bus, bus-tram, tram-tram) krivac bio poslan u kadrovsku.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MAN19464

nema ništa u medijima o tome

conecto

Danas sam vidio kod kolege na mobitelu slike GB 453 koji je prošao na crveno. Bus izgleda strava i vidi se da je šus bio žestok (mislim da je bio na 274). Udario je u prednju bočnu stranu drugog MAN-a koji je izlazio iz Ninske, al za njeg ne znam koji je GB. Vozač je navodno u bolnici i prava je sreća da nije ništa ozbiljnije, a navodno ima i lakše ozlijeđenih putnika.
A GDJE JE POANTA?

conecto

Čini se da je drugi MAN GB 473
A GDJE JE POANTA?

conecto

Ovo pomalo postaje svakodnevna slika - odozada udareni 511 došlepan u garažu jer je oštećenje došlo blizu motora.
A GDJE JE POANTA?

plavi ZET-ov bus volim

Javio mi prijatelj kako je Citara oko 18.00h (gbr. 185, al nije siguran) na stanici Studentski dom Stjepan Radić zguza udario auto. Na sreću, veća je šteta na autu nego na busu. (zlobna sam, znam ;D)
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

amar

nepise na njemu dzaba "brza linija" ;)

Portos

Prije pola sata se na zaleđenoj Aleji Bologne kojih 1km od tunela prema Zaprešiću izvrtio jedan karavan, a dva auta iza zakucala bočno u njega. Ostao uzak prolaz po lijevoj traci za prolaz osobnih automobila ali ne i autobusa te kamiona tako da su, dok sam ja prije 30 minuta onuda uspio proći, iza sudarenih vozila stajali 1 NG313 sa linije 172 te Bus od Presečkoga koji vozi na liniji Podsused-West gate.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

221

Citat: mate  u Siječanj 21, 2010, 16:27:58
Lions City pogurao Caddya

ravno ispred mog auta  ;D

conecto

Ne mogu vjerovat da je kolega dao tak glupu izjavu: "Ni sam ne znam kako smo se sudarili", što i ne mora biti istina u ovim našim novinama.
Al baš gledam što su danas ovi niski busevi - čini se da je više razbijen City nego Caddy. Gdje su danas one Avtomontaže s čeličnim branicima - SGjac bi tu samo malo farbe ogulio...
A GDJE JE POANTA?

maky

Citat: conecto  u Siječanj 22, 2010, 09:17:38
Al baš gledam što su danas ovi niski busevi - čini se da je više razbijen City nego Caddy. Gdje su danas one Avtomontaže s čeličnim branicima - SGjac bi tu samo malo farbe ogulio...
Ma ovo danas ništa nevalja, sve plastika... SG je bio zakon, ali ipak, najjači od svih su bili stari Hainje DAFovi (koje je jedino Split imao u HR). Taj je doslovno rušio sve pred sobom, zidove, aute, sve... I nikad mu ništa...

BTW, možda to i nema veze, ali uzmimo u obzir da se današnji automobili rade imajući u vidu i sigurnost pješaka. Znači li to i da su na modernim autobusima zbog toga naprijed mekše plastike i "ugodniji" materijali  u slučaju da nekoga drmneš?!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Sonja

haki

Danas na Savskom mostu viđen udaren 101(malo naprijed ) .Bila je hitna i ljudi iz Zeta .Neznam što se dogodilo .