ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

buSHunter795

Ima netko informaciju koji se to NL313 City zapalio u Oporovečkoj (linija 230) u ponedjeljak oko 17:30 (pogađam, 469?) ???
Ima i slika u malom izdanju 24 sata. Kažu novinari da se zapalio alternator.

conecto

Da, bila je slika čitatelja, no ne vidi se gb jer je podignuta hauba. Valjda je zato u Dubravu stigao 88?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Večeras na 551 razbijena bočna stakla kod prvih i četvrtih vrata na linij 234.
Pripreme za otvorenje Arena centra i koncert Lady GaGa su počele!
Razlog (zasad) nepoznat.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Westin

Danas oko 12:30 na Glavni kolodvor došao je bus gbr.658 sa podignutim poklopcem od klime na krovu.
Vozač ga je skinuo i spremio u Zetov prostor za vozače te nastavio dalje voziti.Bus vozi za sajam Jakuševac

Neprilagodjen

danas u Velikoj Mlaci auto se zaletio u bus 546..par metara dalje auto se zaletio u kamion..snjezne radosti  >hammer<

manoplan

sokre

Još jedan manje.

Mislim da to nema nigdje - 60 (potpuno novih plinaša) non-stop neupotrebljivih + kvarovi + nesreće = neizbježne redukcije.

manoplan

Novi Lion's City na liniji za Borčec sudjelovao u lančanom sudaru kod skretanja u Vrapčansku aleju. Nema podataka o šteti.

Sonja

Na radio Anteni Zagreb su javili da je u Ravnicama doslo do sudara ZET-ovog busa i manjeg osobnog vozila.

Berlingo

o-0
Znam da ovo nije bas za ovaj forum. Da li je tko od vas na nekom tramvajskom forumu? Volio bi da se ovo iskoristi, a ako nekom smeta neka se brise. Ovo je Ilica 9.12. oko 16.00. Prije nego sta sam skrenuo prema Selskoj vidio sam kako vise od 10 tramvaja stoje. Oprostite za O.T.

STIB

Citat: Berlingo  u Prosinac 21, 2010, 01:38:29
o-0
Znam da ovo nije bas za ovaj forum. Da li je tko od vas na nekom tramvajskom forumu? Volio bi da se ovo iskoristi, a ako nekom smeta neka se brise.
Prenešeno:
http://zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?p=331006#331006
good_boy
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Berlingo

sokre

conecto

"... pišu 24sata" - tako završava tekst. Ja sam danas to pročitao u onom besplatnom 24 sata, ali nigdje nije pisalo da je autobus ZET-ov pa sam pomislio da je možda i od neke druge firme.
U nekim drugačijim situacijama nikad ne propuštaju spomenuti ZET, slučajno ili ne, ovog puta su zaboravili?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...