ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

Bocko

http://www.jutarnji.hr/tucnjava-na-trgu-bana-jelacica/1056277/?foto=8
Danas oko 13 sati vidno alkoholiziran muskarac, koji prodaje katoličke kalendare, stao se na tramvajsku prugu na početku Ilice i zaustavio tramvaj broj 14. Bijesan vozač tramvaja izašao je van da se obračuna s pijanim muškarcem. Vrlo brzo su došli ljudi i razdvojili ih, medju njima bio je i vozač tramvaja koj je vec stajao na stanici na trgu.

822DoDo

Bas sam ja to htio stavit...Nije ga vozac trebao napasti s obzirom na to da je ovaj bio pijan
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

221

Ovaj pijan a vozač je bio kraćeg fitilja i dogodilo se što se dogodilo.
Scena kao iz filma.

tamlover

Vozača obavezno premjestiti na portu u Ozaljsku. Tamo ima jedna feš ženskica koja bi sigurno dobro vozila tramvaj a ne bi nikoga pritom tukla. A gosponu kak se vidi iz priloženog dobro ide zaštita...
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

marin

Koji garažni nevidi se?

221

822DoDo

Danas oko 7:00 auto naletio na 228 koji je stajao na semaforu.Valjda je htio proci kroz njega.Slike nisu bas nesto al dobre su
bus je gbr 457

samo je stradao zadnji desni kraj i ove lajsne na zadnjim i srednjim vratima

dok je auto prosao dosta gore (zdrobljen prednji lijevi kotac...)
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

MAN19464

gb. 816 imao okrznuće sa nepoznatim turističkim autobusom(nije se zaustavio nakon okrznuća) kojem je bio otvoren bunker sa lijeve strane, 816 ima oštečeno vjetrobransko staklo i metalni okvir koji drži to staklo.
mjesto događaja staro čiče nešto prije 5 ujutro

Majstor

520 nedavno imao sudar valjda je to slika
Samo mi sudite pošteno !

421

Jučer je na # Oporovečka/ Ljubijska stradao prednji kraj  bus123 767 u srazu s osobnim vozilom.
Btw stanje na njegovom brojaču km je 73 tkm.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

748 je prošli tjedan imao čak 104 tisuće.. >hammer<

Westin

Jutros malo poslije osam sati je gbr.84 na liniji 129  imao nesreću kod raskrižja Ilica / Selska cesta s Jeepom  registracija MA. iz kojeg je hitna nekog odvezla.Na busu je veća šteta kolko sam vidio nego na Jeepu. Po dolasku policije bus se pomaknuo s pruge kako bi tramvaji mogli prolazi prema Črnomercu .

Sudar je bio s Jeep

Bus se nakon dolaska policije pomaknuo s pruge te su tramvaji krenuli u 8:35 prema Črnomercu

Isprika zbog loših slika

Majstor

Samo mi sudite pošteno !