ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

Ivan

Citat: mate  u Srpanj 26, 2008, 13:25:18
http://www.24sata.hr/news/clanak/bus-krenuo-bez-vozaca-a-putnici-su-iskakali-iz-njega/72771/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news
Koji debili, iskakat iz busa? ::| Pa zar u cijelom busu nije bilo nikoga tko bi se otprilike mogao sjetiti pokušati stisnuti/povući neku od kočnica?

mate

Ocito nitko nije bio hladne glave pa da se toga sjeti... ???

Tomek

Što se tiče ovog gore gb71 on je sam dovezao se od Sljemena gdje je drvo palo na njega do ARZ-a  ;D

Inače, zapadni dio grada Ilicom je trenutno zakrčen, naime u Kustošiji blizu policije došlo je do stravičnog sudara, Fiat Uno i Land Rover Defender, slikao sam ovo iz auta usput, mislim da ovaj u Unu nije preživio, a ako je onda je to čudo

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

mate

Ivan

Danas je bio parkiran u Gorici... Da mi je znati čime će ga Gorica popraviti, dijelovima karoserije sa SL 200? ;D

Imam dojam da bi bilo bolje da su ga odmah odvukli u APP ili ARZ...

tamlover

Ah mate, šta da ti kažem osim da nije imala sreće što na 126 danas nije vozio jedan jako jako jako dobar vozač.
Problem u Kustošijanskoj je često nogostup i parkirani auti neposredno uz kolnik pa smanjuju vidljivost.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tomek

Budući da ima ozljede uha pretpostavljam da je dobila retrovizorom.. Problem je kod nas na Balkanu što prednji desni retrovizor je izmaknut naprijed desno, a raja kad bus dolazi skače na nega kao da ih unutra čeka lova te se guraju do samog ruba ceste.. Retrovizor mnogo puta prođe na milimetre od glava ljudi na stanici tako da me čudi što nema više ovakvih slučajeva...

STIB

Danas popodne je bus 662 na liniji 202 na skretanju iz Petrove na Lašćinsku zapeo za zadnji kraj nekog većeg auta (luksuznog terenca) koji je ušao u križanje (iz smjera istoka) a zbog gužve nije uspio proći. Rekao bih da nije nebitno to što je vozač auta imao mobitel na uhu  >:(

Autobus je lijevo ispred zadnjeg kotača prilično ogreben, auto je prošao nešto bolje, a najgore sam prošao ja i ostalih 60-tak putnika koji smo morali pješačiti uzbrdo  :(
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

STIB

Citat: STIB  u Listopad 02, 2008, 19:29:46
Danas popodne je bus 662 (...)Autobus je lijevo ispred zadnjeg kotača prilično ogreben
No, očito je da je i Dubrava prilično knap s busevima. 662 vozi i danas, ogrebotina je zamaskirana s malo plave boje, ali vidi se i itekako.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

shef

ZG-6273-BB.
Tako kaže Index.hr, a vi valjda znate što je to.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic