ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

tomekk

Jučer nastradao gb 80, prevrnuo se na bok u Kupincu, linija 169:

hvala frendu na fotkama
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Ne znam šta se točno dogodilo, al javljeno mi je da je malo prije viđen gbr 198 u Kustošiji i kraj njega vatrogasci i policija, no na Citaru se izvana ne vide oštećenja!

Gb97

198 je ostao u kvaru na stanici Roginina, vozac kaze da je samo odjednom sve slabije isao i na kraju se ugasio kao da ne dobiva gorivo, a vatrogasci su bili pred kucom malo prije stanice i nemaju veze sa busom...

822DoDo

Hah i stave sliku od onoga kojem je kotač pobjegao. Obožavam te ljude iz 24sata
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

221

Nesreća se dogodila jučer.
Citat:BIZARNA NESREĆA

Iskočio iz ZET-ova autobusa i završio pod kotačima auta

Ozlijeđeni je mladić na Traumi, a policija će više detalja o nesreći znati nakon što se dovrši očevid.
Bizarna prometna nesreća dogodila se jutros u Vukovarskoj ulici u Zagrebu. Mladić koji se vozio u ZET-ovu autobusu izvanredne linije 608 nije mogao pričekati da vozač otvori vrata već ih je sam otvorio (najvjerojatnije otpustivši ventil na vratima) kako bi što prije izletio iz vozila.

No, u tom trenutku na mladića je naletio automobil.

Ozlijeđeni je mladić na Traumi, a policija će više detalja o nesreći znati nakon što se dovrši očevid.

– Riječ je o mlađoj muškoj osobi koja je nasilno izašla kroz treća vrata. Promet Vukovarskom kod Lisinskog u smjeru Miramarske usporava policijski očevid, kazao je Tomislav Jurić iz ZET-a.

http://www.vecernji.hr/zagreb/iskocio-zet-ova-autobusa-zavrsio-pod-kotacima-auta-clanak-586416

lav0607

Never drive faster than your guardian angel can fly!

dean25

Otkud gb 308 tamo?
Pa zar su liniju 115 počeli voziti solaši vikendom?

tramvajac 92

Vozio je na 113, ima i slika.

lav0607

Citat: dean25  u Srpanj 20, 2013, 14:53:01
Otkud gb 308 tamo?
Pa zar su liniju 115 počeli voziti solaši vikendom?

kod nas u ovoj predivnoj zemlji je sve moguce :)
Never drive faster than your guardian angel can fly!

hrvoje.skoc

Upravo viđen na Bizeku na liniji 131 kompletno izgoren autobus, ne znam koji tip niti GBR ali pretpostavljam da smo ostali bez novog Lions citya  :'(

221

Evo prve vijesti, slike nema, gbr se ne zna.

Citat:
Autobus ZET-a zapalio se tijekom vožnje, nitko nije ozlijeđen

Autobus je u potpunosti izgorio, no nije bilo ozlijeđenih osoba, doznaje se iz Policijske uprava zagrebačke.

Iz zasad nepoznatih razloga, danas popodne tijekom vožnje se zapalio autobus ZET-a koji vozi na liniji Črnomerec-Bizek.  Do zapaljenja je došlo na adresi Bukovščak 25. Autobus je u potpunosti izgorio, a požar su pod kontrolu stavila dva vatrrogasna kola. NIje bilo ozlijeđenih osoba, doznaje se iz Policijske uprava zagrebačke.

Očevid je u tijeku.

http://www.vecernji.hr/vijesti/autobus-zet-a-zapalio-se-tijekom-voznje-nitko-nije-ozlijeden-clanak-591267

marin

-