ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

maky

Ajmo, koji je od vas forumaša?  ;D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

bull92

po registraciji mislim da je neki eurobus

bull92

e sad ne znam dal i oni imaju npr. kao NG 313 i NL 313 svi slične tablice

man750

To bi trebao biti  g.br.73 (classic ili kako pise na busu SL283)
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

FitzTN

MAN SL283 (A74)

mate

tako je rijec je o gbr.73...a evo i iz 24sata...

http://www.24sata.hr/news/clanak/pijani-trojac-ukrao-bus-i-na-stanicama-kupio-putnike/83382/

samo mi ne ide u glavu da od putnika nije nitko nis skuzio

Ivan

Lol, a jesu ovi u 24 sata sve pomiješali... Linija 116 uopće ne vozi na Savski most, a sa Savskog mosta uopće ne postoji linija koja vozi samo do D. Dragonošca (postoje 160 i 163 koje voze kroz D. Dragonožec)...

Danas je praznik pa autobusi sa S.m. voze više linija (osim 110, 165 i odnedavno 133 koje imaju svoje autobuse), pretpostavljam da neki od njih imaju vozne redove 160/x i 166/x, pa su novinari krivo čuli pa pomiješali sa 116 i tako dalje...

ikar

Čini mi se da se radi o VR 166/1 koji nedjeljom ujutro vozi linije sa Savskog Mosta, a od 12 do 20h stoji u pričuvi...

Ivan

Hm, a vidim sad da i Nova-ine i HTV-ove vijesti zaključuju da su putnici išli inače za Goricu, iako linija ZG Sm - VG baš i ne postoji, doduše, vjerojatno bi dobro došla... (možda da 315 uvijek produži 10 minuta do Gorice, a ne samo povremeno kao 319... :) )

mansg313

Ovako gb 73 je 164/1 on izadje iz garaže u 8 sati napravi jednu turu 164/1 ode na GK napravi jednu turu 166 do trpuca i vrati se na savu ako 160

goranxxx

iz povjerljivih izvora saznao sam da se radi o bivšem ZET-ovcu koji je prije par godina dobio otkaz pa se želio osvetiti nadležnom prometniku na Savskom mostu, i uspio je dokazati propuste prometnika kojem se crno piše
SETRA 417 HDH

maky

Inače, šta se tiče krađa. Ovdje u Splitu se prilikom posljednje nabavke autobusa naručilo svih 40 sa Siemensovim VDO karticama koje sholeti izvade kada parkiraju autobus. Ključ može ostati u autobusu, ali nema šanse da ga upalite bez kartice...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mansg313

To je ok ali vidis da su kod nas puno veći lopovi samo atron sistem kosta 3 milijarde eura a oni su vec potrošili ve 55 milijuna kuna a pola ih ne radi

dean25

Ovako,po najnovijoj verziji VR 166.01 NEDJELJOM vozi ranu smjenu po Savskom mostu,tj opslužuje linije terminala Savski most.Polazak na liniji 166 s terminala Glavni kolodvor u 6.00 i iz Gornjih Trpuca u 7.00 sati vrši VR 118.04(služba 666),a vozni red 164.01 već neko vrijeme ne postoji u verziji da se izlazi iz garaže,Savski most,Horvati,Savski most,prazan na Gl.kolodvor pa Gornji Trpuci,nazad na Gl.kolodvor,i garaža-ako si na to mislio.Nadalje,VR 166.01 PO ZAVRŠETKU VOŽNJE U RANOJ SMJENI ostaje bus na terminalu Savski most do 20.45 sati.
U 20.45 sati dolazi NOĆNI vozač(služba 772),i ide sa Savskog mosta na Gl.kolodvor(prazan-bez putnika),te u 21.00 sat ide u Gornje Trpuce,te u 22.00 iz Gornjih Trpuca na Glavni kolodvor.Po dolasku na Glavni kolodvor(oko 22.35 sati) autobus ide u garažu.

mansg313

Da to je sad po novom a onog nema vec mjesec dana