Regio...

Autor JA!!!, Travanj 07, 2009, 15:13:59

JA!!!

Pozdrav svima, zanima me ako bi se negdi moga nabavit Man Lions Regio identičan onome u Prometa, dakle žuti. Koja bi bila cijena i kako doć do njega. Unaprid zahvaljujen svima na informacijama. :) :)
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

zlikowszky

Citat: JA!!!  u Travanj 07, 2009, 15:13:59
Pozdrav svima, zanima me ako bi se negdi moga nabavit Man Lions Regio identičan onome u Prometa, dakle žuti. Koja bi bila cijena i kako doć do njega. Unaprid zahvaljujen svima na informacijama. :) :)

pronađi bilo koji taj model na internetu, prepiši proizvođača i broj artikla i onda mi se javi.
Bok.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Sonja

ja znam potraziti modele (vecinom H0) na e-bayu pa mi postom posalju  ;)

Bas sam neki dan vidla da je stavljen jedan zuti regio mislim da je ÖBB Postbus. 

mansg313

Citat: Sonja  u Travanj 07, 2009, 15:29:35
ja znam potraziti modele (vecinom H0) na e-bayu pa mi postom posalju  ;)

Bas sam neki dan vidla da je stavljen jedan zuti regio mislim da je ÖBB Postbus. 

Ja skupljam OBB ove modele imaju 3 različite sheme za Regia

1.Žuti 100 godina postbus

2.Neka metalik svijetlo siva

3.Ista ta boja sa nekim crtežem preo cijele dužine busa

Od OBB-a ima još u ponudi MAN Lions Star 1. gen. i MAN NL 263

JA!!!

Evo ga, napokon je stigao i taj čas da vam predstavim svoje modele... Djelo su forumaša ¨zlikowszky¨ kojem se zahvaljujem. Modeli su bojani po uzoru na autobuse Prometa.
Dakle, Lion´s Regio

A stigao je i jedan zglobni Citaro

Slike nisu neke, ali kasnije će doć bolje. ;)
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Modeli su super, samo mala primjedba... Kod Regia su retrovizori crne boje, a ne žute...  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

MAKY  MAKY ovo je REGIO šta je kupljen za PILETA! mora bit poseban.
bela lađa

maky

Citat: troosovinac  u Prosinac 29, 2009, 15:38:15
MAKY  MAKY ovo je REGIO šta je kupljen za PILETA! mora bit poseban.
Pile moje nisam ja znao... Za njega je i VIP uređenje u Regiu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

JA!!!

Citat: maky  u Prosinac 29, 2009, 13:21:40
Modeli su super, samo mala primjedba... Kod Regia su retrovizori crne boje, a ne žute...  ;)
Da, znam, retrovizori su crni, a i krov je bijeli....ali ja sam zadovoljan.

čazmanac

To je pretpostavljam u orginalu bio Regio od Austrijskog Postbusa sa natpisom "100 Jahre postbus"...Ali stvarno prekrasno izgleda svaka čast... ;)