Irisbus/Iveco Bus

Autor Tomek, Prosinac 13, 2007, 23:19:37

tomekk

Od Renaulta je, ali zašto bi morao biti od auta? Moguće da je proizveden isključivo za bus...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

franky

Renault Master?
Onaj tip koji ima trolej
dakle prije "oblog" mastera
btw neznam stavit sliku pa tako opisujem :D

Servis

Nije, to su potpuno različiti farovi. Ako već ima katalošku oznaku na staklu onda neće biti problem naći bilo kojem Renault dileru...

stipe protega

Po mom dizajnerskom iskustvu,zaaključujem da se dizajn razvijao na način da je prednje svjetlo bila osnovica i polazište za konstrukciju i izgled.Danas ću baš pogledati ,imam broj od fara.

stipe protega

Još jedno pitanje:koja je razlika između Iliade HD GTX i RTX?

shef

Postoji odlična stranica gdje sve piše:

http://espace-gr9.pagesperso-orange.fr/index.htm

samo što ja ne znam francuski...  :-X
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Nakon što ste na ovom forumu prvi na ovim prostorima jučer vidjeli nasljednika Citelisa, model UrbanWay, danas je objavljena i druga slika, ovaj put vani:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

(c)Teutonic

VISEON

Uskoro će CROSWAY i ostali dobiti iste ovakve svjetlosne sklopove, već ih testiraju po Češkoj s novim izgledom.

svicar

Citat: shef  u Svibanj 28, 2013, 12:36:06
Nove slike:

Sem dizajna i nove norme nista novog nema,  ;D   koncepcijski je to isto, imamo tri od predhodna modela gx 327, uskoro cemo dobiti jednog na kusnju

Shole

Uzdužni motor,  hladnjak na krovu ....  A što bi ti htio pa da bi mogo reć da je to novi bus ?

svicar

Citat: Shole  u Listopad 13, 2013, 15:02:40
Uzdužni motor,  hladnjak na krovu ....  A što bi ti htio pa da bi mogo reć da je to novi bus ?

Na skicama koje smo dobili bio je poprecno postavljen motor, mismo to pobacali a i na godisnjem sam pa nema vise tih prospekata, dali jos neki model dolazi to neznam.

shef

Iako ste već na slici kolege 5ra u jednoj drugoj temi vidjeli ovaj fantastičan bus, posvetit ću mu još par slika. I tužnu priču kako će Berlusconijev pijun Marchionne unišiti talijansku auto industriju, pa tako je i uništio i tvornicu koja je proizvela ovaj bus, Orlandi iz Modene, a čija tradicija seže u 1854. kad su počeli slagati kočije. Eto nema toga samo kod nas...

(c)Teutonic

lussin

Dobro su se sjetili staviti registraciju na šajbu da ne kvari sliku thumbs