Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

njihov klasični sivi autobus? možda glupo pitan ali jesi li zapantia registracije? pokušat ćemo to rješit.......

zgb

Da njihov klasičan bus, iza je pisalo GLOBTOUR i naprijed je pisalo isto, to sam jedino vidio u retrovizoru, tablice neznam ni otprilike.
Sastrane neznam jer nisam vidio strane (zbog kamiona).
Iz autobusa su izašla dva muskarca, sve se desilo par sto metara iza izlaza Novska, šumovit dio, blagi dugi zavoj, neznam dal to spada pod Novsku ili Lipovljane al sam 100% siguran da je iza izlaza Novska, na tom djelu sam Bljesak i veći dio 1992. proveo pa sam se baš šalio s ženom da kad nisam tada poginuo sad bi mogao...
mislio sam nazvati Policiju odmah, al opet vjerojatno nebi ništa učinili, žao mi je jedino da ja nisam stao i sam ga rješio, jer zaista, nisam profesionalac al sam svakodnevno n cesti i ovo mi je bila najgora situacija u 23 godine vozačkog iskustva, IAKO moram priznati da i ja nosam najbolje reagirao, trebao sam pretpostaviti da će možda netko izaći iz busa i pretrčavat cestu ili sl.
Ja sam neobazirujući se na bus ostao na tempomatu i krenuo u obilaženje kamiona.

Tlimfocit

i siguran si da autobus nije osta u kvaru ili da je bila neka slična izvanredna situacija pa je vozać mora prić na drugu stranu busa i otvorit prtljažnik? jesi li 100% siguran da je iskrcava putnika? jer to nije mala optužba....

zgb

100% jer kao što sam napisao jako sam usporio, skoro stao i gledao u retrovizor, mirno su otvorili donja vrata i izvadili 2 kofera, jedan je onda sa ta 2 kofera prelazio na drugu stranu auto-ceste, preko ograde između dvije trake, a drugi se vratio u bus.

tomo

Neću se oslanjati svojim komentarom na cijelo poduzeće jer ne pratim redovito zbivanja u Globtouru niti me previše zanimaju....  Neću navoditi ni razloge, jer su osobne prirode, kada ću napisati javno (što je sasvim dovoljno da se zna) da su vozači koji voze ZG-6117-EB, tolike seljačine, govnari, bezobrazn, drski i napuhani kreteni...Poslao sam ih u piz** materinu direktno....

ist

Dobro, de, da se malo ne pretjeruje na portalu s takvim izljevima bijesa  ???

ist

elvis

ist,uz svo duzno postovanje ja nisam nigdje vidio u tom clanku da se spominje globtour,ako se spomije obavjesti me,a ako ne spominje onda ovom linku nije mjesto ovdje

Tlimfocit

Citat: elvis  u Ožujak 03, 2010, 18:04:32
ist,uz svo duzno postovanje ja nisam nigdje vidio u tom clanku da se spominje globtour,ako se spomije obavjesti me,a ako ne spominje onda ovom linku nije mjesto ovdje

ne spominju se imena ali uz ovaj broj 625 šteka cigareta bi stajalo ime Panoramabus....

elvis

Ja ne vidim nikakvo ime firme,mozda je editovan clanak

busfan

Ni meni nije jasno po cemu znate da je Globtour u pitanju? Samo jedno pitanje, zna li neko kolika je kazna po steki u HR?

Tlimfocit

iako ne piše ime radi se o busu Panoramabusa koji je na radovnoj liniji iz Hercegovine prema Zagrebu (točnije Varaždinu) zaustavljen u Karlovcu 1.3.2010. i nađeno mu je 625 šteka cigareta.....
neznan kolika je kazna po šteki ali očito je premala kad se nekome isplati s time zafrkavat.....

busfan

Pitam zato sto sam cuo  da je kazna u Austriji (ne garanutjem za tacnost ove info) po steki 100eur, pa ko hoce da se zafrkava ne izvoli  ;D

vollwy

tomekk

Citat: Tlimfocit  u Ožujak 03, 2010, 18:20:34
iako ne piše ime radi se o busu Panoramabusa koji je na radovnoj liniji iz Hercegovine prema Zagrebu (točnije Varaždinu) zaustavljen u Karlovcu 1.3.2010. i nađeno mu je 625 šteka cigareta.....
neznan kolika je kazna po šteki ali očito je premala kad se nekome isplati s time zafrkavat.....

Pa odkad oni opet imaju neku liniju prema Varaždinu ??? :-\
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga