Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Na ovom plavom Barbiju na foliji stoji da linija ide preko Italije dok na AK Zagreb piše da idu preko Bad Reichenhalla (kod Salzburga). Zna li iko išta o ovome?

mate

Citat: Tlimfocit  u Listopad 02, 2011, 21:21:31
Na ovom plavom Barbiju na foliji stoji da linija ide preko Italije dok na AK Zagreb piše da idu preko Bad Reichenhalla (kod Salzburga). Zna li iko išta o ovome?

Mislim ja da mi je vozac tog Barbija za CH rekao da oni idu preko Italije, tako da to sto stoji na busu je ispravno ;)

ist

Reducirani polasci na liniji Split-Dubrovnik. Iz Splita više ne ide onaj u 8.45, osim subotom kada na toj liniji produžava bus iz Beča. Nedjeljom prometuje samo polazak u 15.45, jer vikendom nema ni polaska u 12.30 iz Splita

Tlimfocit

Citat: ist  u Listopad 03, 2011, 09:45:35
Reducirani polasci na liniji Split-Dubrovnik. Iz Splita više ne ide onaj u 8.45, osim subotom kada na toj liniji produžava bus iz Beča. Nedjeljom prometuje samo polazak u 15.45, jer vikendom nema ni polaska u 12.30 iz Splita

Logičan slijed. Linija je otpočetka loše koncipirana. Počevši od nategnute trase prko Vrgorca (no tada kada se sastavljala trasa još je i imalo kakvog takvog smisla vodit preko Vrogrca), preko jako loših vremena polazaka do loše koncipiranih krugova autobusa. Sve u svemu dobre su bile jedino cijena karte i promidžba. Jako neočekivano za Globtour/Panoramabus da je ovako nabrzinu "sklepala" liniju.

ist

Preko ljeta je bilo dosta putnika. Mislim da bi im za sljedeće ljeto bilo bolje razmišljati i o jednom kasnijem polasku, večernjoj ili možda čak noćnoj liniji, jer bez obzira što su busevi klimatizirani usred ljeta će svatko tko može izbjeći putovanje u 4 popodne.
Naravno, ne znam koliko je na ovakav vozni red utjecala volja Panoramabusa, a koliko je on plod usklađivanja polazaka s drugim prijevoznicima

steyr1985

Citat: ist  u Listopad 04, 2011, 09:58:20
Preko ljeta je bilo dosta putnika. Mislim da bi im za sljedeće ljeto bilo bolje razmišljati i o jednom kasnijem polasku, večernjoj ili možda čak noćnoj liniji, jer bez obzira što su busevi klimatizirani usred ljeta će svatko tko može izbjeći putovanje u 4 popodne.
Naravno, ne znam koliko je na ovakav vozni red utjecala volja Panoramabusa, a koliko je on plod usklađivanja polazaka s drugim prijevoznicima
Još ima pokoji stranac pa se nešto i vozi ali neka još mjesec dana pa neće skoro bit nikoga.  Morate znat da i ovako ima previše prevoznika na toj relaciji koji već godinema prometuju i na njih su domaći putnici navikli. 

Tlimfocit

Sinoć u Splitu sa tablom Povremeni prijevoz su bili kombi Renault i novi Ayats.

P.S. Ford dobio nove tablice ZG 5901 EN i trenutno na liniji za Zagreb.

klimama

Citat: Tlimfocit  u Rujan 25, 2011, 09:27:23
Izgubljen lokal u Vrogrcu. Dobiven prijevoz đaka u Imotskom (3 Barbija, 1 AV120 i 1 Renault Master)

Globtour se javio i na natječaj za lokalne linije u Livnu, a koje sada vozi Ćićko. Trenutno traju žalbe i usklađivanje voznih redova, pa bi se u idućih mjesec dana trebalo znati tko će od Nove godine voziti koje lokalne linije na području Općine Livno.

Tlimfocit

Globtour je dao i povoljniju cijenu i udovoljava svim uvjetima natjecaja, ali...

klimama

Problem je što Globtourova ponuda ne sadrži neke od najduljih linija (tako reče načelnik).

Tlimfocit

Danas obe nove Mote u Splitu na transefu.

maky

Jutros Sideral u Splitu imao manji sudar s jednim kamiončićem..

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

Uf bit će dreke, taman prošli tjedan nova šajba stavljena.

Tlimfocit

Magare od MAN-a već dosta dugo je na sređivanje u garaži, navodno mu sređuju limariju i opet će na cestu.  >hammer< >hammer< >hammer<

mate

Jel se to uopce moze srediti? Bolje da ga prodaju u staro zeljezo