Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

lerotai

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 09, 2012, 14:48:06
Sa starih Siderala troosovinaca skinuti natpisi Touring i stavljeni natpisi Globtoura. Više ne voze za Njemačku.
Koliko čujem i Higeri se negdi motaju. Jedan od njih ima rege DA 813 CF.

sta je to pa da nevoze za touring?
no sikiriki

Tlimfocit

A ta dva autobusa vooze već nekih 4-5 godina za Njemačku, a sada imaju novijih autobusa kao što su Mote (stare 2 godine), Volvo 9700 (stari 3 godine) i novi Siderali (stari mjesec dana). ;)

lerotai

a ja vec pomislio da globtour nece da vozi za njih pa reko nije mi nis jasno - sve ok sada :)
no sikiriki

Tlimfocit

Iz Splita za Prag za turističku agenciju F-tours danas otišla 3 Globtourova autobusa, jedan od njih je Volvo 9700.

Tlimfocit

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 19, 2012, 21:25:47
Iz Splita za Prag za turističku agenciju F-tours danas otišla 3 Globtourova autobusa, jedan od njih je Volvo 9700.

ZG 5405 DV, ZG 7209 EP i ZG 7213 EP.

Paško

Nešto mi nije jasno. Kako neki koji su dobili DA tablice imaju zadnja slova AS, a drugi CF? Sigurno toliko slova nije prošlo u par tjedana
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Crohunter

as su dobili oni koji moraju nositi crvene plocice, a ostali imaju od DA 810 CF do DA 850 CF i tako dalje....

Tlimfocit

U Panoramabus stigla i prva vozačica. U petak kreće na liniju. ;)

Tlimfocit

Šuška se da će kamere u sve autobuse ići kao kontrola popunjenosti buseva i vozaća. Osobno mislim da je to idiotizam 1. klase. Ovim potezom se narušava privatnost putnika i vozaća. Ne bi me čudilo da odmah 10% vozaća da otkaz ako se ta priča pokaže istinitom, a isto tako će se smanjiti i broj putnika. Niko ne želi da ga se gleda dok spava, jede ili dok je na radnom mjestu. Postoje bolji načini da se vrši evidencija putnika i vozaća u autobusima od ovoga. Ja se nadam da je ovo kriva informacija i da od ovoga neće biti ništa. Inače, propada sav trud koji je uložen u autobuse, linije i kvalitetu usluge. A onaj kome je ovo palo napamet je očito nesposoban skroz.

Tlimfocit

Ovo je 198 - E - 197 jel tako? Ako vidiš još koju slobodno stavi da se zna koje autobuse treba izbjegavati. ;)

klimama

Jeste, 198-E-197.

Svi putnici su se bili zbili uz prozore i sakrili iza sjedišta. ;D

MAN 422

nesto se ušutilo je li ima sto od te nove vozačice hahha

Tlimfocit

Prije nekoliko noći sam se jako iznenadio kad sam u Pragu vidio Siderala u Globtorovoj boji, sa žutom pticom ali bez natpisa Globtour i to na CZ tablama!!!! Očito je nešto prodano samo treba vidjeti što.

jesrib

Citat: Tlimfocit  u Srpanj 19, 2012, 15:03:23
Šuška se da će kamere u sve autobuse ići kao kontrola popunjenosti buseva i vozaća. Osobno mislim da je to idiotizam 1. klase. Ovim potezom se narušava privatnost putnika i vozaća. Ne bi me čudilo da odmah 10% vozaća da otkaz ako se ta priča pokaže istinitom, a isto tako će se smanjiti i broj putnika. Niko ne želi da ga se gleda dok spava, jede ili dok je na radnom mjestu. Postoje bolji načini da se vrši evidencija putnika i vozaća u autobusima od ovoga. Ja se nadam da je ovo kriva informacija i da od ovoga neće biti ništa. Inače, propada sav trud koji je uložen u autobuse, linije i kvalitetu usluge. A onaj kome je ovo palo napamet je očito nesposoban skroz.

ja sam licno za to da se stave kamere u sve buseve, vise-manje radi sigurnosti vozaca i da se vidi ko namjerno unistava bus i naravno da se vidi ko sve pravi budalu od vozaca (mislim da bi bilo interesantno gledati kako vodic koji nema ispita za auto uci vozaca busa kako da vozi ili isto tako bi bilo fino za vidjeti kako pijana grupa napada vozaca i hara po busu,...). mislim da je namjera kamere prvenstveno zastita vozaca i busa. vozaci bi bili pod manjim stresom a i putnici bi bili vise brizni do busa, ipak je to investicija od par 100 hiljada eura. a sta se tice "dugih prstiju" i tu se slazem da se uvede kamera i kome nepase neka odma napusti. jer zdrava pamet uči, sto vise krades karte i sto vise krades od gazde, samo je pitanje vremena kad ce firma da rikne (pitanje početka kraja firme).i sta onda? idemo u drugu firmu? pa ko ce te uzeti kad budu svi saznali da si lopov? zagovaram posten rad i posteno placanje sa strane gazde!!! svaki pametan gazda nece dozvoliti da mu ode dobar, posten i kvalitetan vozac!!!
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

ist

Između busa s kamerama i onoga bez, odmah bih izabrao bez kamere. Da me snima dok spavam... Bože sačuvaj