Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Citat: nidi  u Siječanj 15, 2013, 23:43:32
Starija Mota vcrs poviše Dubrovnika vuče je kamion troosovinac...

Uuuu te Mote stare su kolosalne. Češće idu na tuđi nego na svoj pogon.  :)evil

nidi

Hahaha a čuj vjerojatno imaju već par miliona nije čudno.  ;D
*****  V     O      L       V       O   *****

nnevenkoo

žao mi je ako se svatilo krivo,nemam niti sam imao za cilj blatiti firmu  , samo sam iznio svoja iskustva, a i jos misljenja i cinjenice mnogih vozaca. Sve sta sam iznio je tako, a kad vam netko ( glavni sef) kaze (telefonski) da ce vam slomit noge,ruke il nezna sta jos zbog toga sta ne parkirate temo gdje on kaze i jos zato dobijete 2200 kn za cijeli mjesec a radili 26 dana, i jos se spominju neke samo nekom poznate necasne radnje, bilo je gresaka sa kartama, ali ne namjernih niti se radilo o nekoj koristi- 10-20 kn. Nije se htilo shvatiti da se MORA promjeniti odnos prema vozacima (vecini) jer newzadovoljni radnik-vozac je bomba u firmi. a kvaliteta rada i nivo je vidjen i poznat po svemu. Mene su izmaltretirali, ponizavali i vredjali da bi na kraju rekli da se ne uklapam u njihov sistem rada, i to je ok, ma hvala im i daleko im kuca, a da im neko odrzava cistocu i da se brine o svemu kako to oni nalazu, za nekih 2000 kn!!!!!!!!! ne znam imali jos takvih negdje. Ci9njenica da si duzan nositi žutu kosulju i kravatu koju oni nisu kupili govori sve i puno vise.

nidi

Jucer sam cekao posiljku koja mi je trebala stici u 16:15h na AK Dubrovnik, medutim taj autobus je "kasnio" i pri upitu prometnika na ak dobio sam odg.nece vam on prije 17:15 i tako je i bilo, oni se tako najave da da ce doci u te sate da uzmu sta vise putnika, a to sto ljudi cekaju po sat vremena nista, jako bezobrazno. Nego htio sam nekog pitati drugu stvar, do sam cekao ovog pojavio se odnekud sideral ZG1305AL na liniji Dubrovnik-Zenica i zaprepastilo me kada sam vidio da u prtljaznicima ima naslagane gradevinske palete i na njima prtljaga jer unutra doslovno ribice mogu plivati, jel svi siderali tako pustaju vodu jer vidio sam jos na nekima ili...?

Crohunter

Citat: nnevenkoo  u Siječanj 23, 2013, 11:43:02
žao mi je ako se svatilo krivo,nemam niti sam imao za cilj blatiti firmu  , samo sam iznio svoja iskustva, a i jos misljenja i cinjenice mnogih vozaca. Sve sta sam iznio je tako, a kad vam netko ( glavni sef) kaze (telefonski) da ce vam slomit noge,ruke il nezna sta jos zbog toga sta ne parkirate temo gdje on kaze i jos zato dobijete 2200 kn za cijeli mjesec a radili 26 dana, i jos se spominju neke samo nekom poznate necasne radnje, bilo je gresaka sa kartama, ali ne namjernih niti se radilo o nekoj koristi- 10-20 kn. Nije se htilo shvatiti da se MORA promjeniti odnos prema vozacima (vecini) jer newzadovoljni radnik-vozac je bomba u firmi. a kvaliteta rada i nivo je vidjen i poznat po svemu. Mene su izmaltretirali, ponizavali i vredjali da bi na kraju rekli da se ne uklapam u njihov sistem rada, i to je ok, ma hvala im i daleko im kuca, a da im neko odrzava cistocu i da se brine o svemu kako to oni nalazu, za nekih 2000 kn!!!!!!!!! ne znam imali jos takvih negdje. Ci9njenica da si duzan nositi žutu kosulju i kravatu koju oni nisu kupili govori sve i puno vise.

nnevenkoo;

ti si ocito lik kojega je kontrola globtoura uhvatila da krade karte i radi toga ti je obustavljen dio place!?! Zar nije tako??? I onda pri raskidu ugovora postavljas ucjenu i prijetis , zar nije tako??? ....samo dalje pisi; hvala bogu pa se ovo sve vidi:::: >hammer<

mondia

crohunter da ga nisi ti mozda ulovio hahahah?

Crohunter

Citat: mondia  u Siječanj 23, 2013, 21:02:10
crohunter da ga nisi ti mozda ulovio hahahah?

......lako moguce......ali necemo sad o tome

Crohunter

Citat: mondia  u Siječanj 23, 2013, 21:06:32
a nisi ti u tom reonu pa vjerovatno nisi!!!!!!
taj je vozio nacionalu a ti si pak internacionalac hihihiiihhh good_boy

......aj kad cemo vec tako.......nema tu reona; svi sve rade , tako da je lako moguce , ima nas gdje se naj manje nadaju........

mondia

a svugdje ima problema jel je svima draga laka lova. ima toga i u boljim firmama koje puno vise placaju sofere. zato i treba dosta vas koji ce te to bar na minimun svest.

Crohunter

Citat: mondia  u Siječanj 23, 2013, 21:14:25
a svugdje ima problema jel je svima draga laka lova. ima toga i u boljim firmama koje puno vise placaju sofere. zato i treba dosta vas koji ce te to bar na minimun svest.

Interesantno je da se uvjek samo zale oni koji dodju na mjesec dva pa odu zato sto vide da nemogu kako bi htjeli.... Interesantno je da se prica o malim placama! zasto se nitko ne zali od pravih radnika??? samo se uvjek zale neradnici i lopovi, koji su i u drugim firmama dobili nogu radi kradje i prevare......

Stari moj , ako hoces zaraditi moras raditi a u ovom slucaju to jasno znaci , uhvati se volana!!!

nidi

Neznam kako je u firmi nisam radio, ali komentari vozaca koji voze i koji su vozili nikako nisu za pohvaliti se, a mislim da puno govori i koliko cesto se mjenaju. A da su place male za posao koji se radi i koliko se radi jesu. Jos jednom napominjem nikog ne branim, svatko ima svoju verziju price ali mislim da ima toga puno tu i s jedne a bome i s druge strane....

mondia

Citat: Crohunter  u Siječanj 23, 2013, 21:24:42

Interesantno je da se uvjek samo zale oni koji dodju na mjesec dva pa odu zato sto vide da nemogu kako bi htjeli.... Interesantno je da se prica o malim placama! zasto se nitko ne zali od pravih radnika??? samo se uvjek zale neradnici i lopovi, koji su i u drugim firmama dobili nogu radi kradje i prevare......

Stari moj , ako hoces zaraditi moras raditi a u ovom slucaju to jasno znaci , uhvati se volana!!!
.... bitno je da ste se vi rijesili ljudi sa sindikalnim sklonostima hahahahh
..... e moj lovac mazes ti nama lovacke ovdje opako !!!
.... koje to tebi pravi sofer u globu? dovla mozda? hahahah
.... e ti ce te pravi soferi koji sute i rade slozit da ces se samo cudit kao sto si se nedavno i cudio hahahah
.... i daj se javi kad bus u hercegovini da popijemo pice!!!! a sorry nesmijes doc ovdje zaboravio sam!!!!!

Tomek

Molio bih da se prestane sa prepucavanjima jer će i ova tema biti uništena kao i Ap Imotski razno. Ajmo malo kulture ekipa!

nnevenkoo

nisam ja taj lik, kod mene je sve jasno, nenemjerna greška je postojala, a placa mi nije obustavljena, a mislim da je ovo nezahvalna tema jer nema smisla se prepucavat. sve je jasno-ja nemam namjeru i nisam imao blatit ništa i nikoga, niti se krijem, a to bi trebalo znacit nešto. svugdje ama baš svugdje sam bio poštovan i cjenjen osim u globtura, a znamo zašto.

Crohunter

Citat: mondia  u Siječanj 23, 2013, 21:59:05
Citat: Crohunter  u Siječanj 23, 2013, 21:24:42

.... bitno je da ste se vi rijesili ljudi sa sindikalnim sklonostima hahahahh
..... e moj lovac mazes ti nama lovacke ovdje opako !!!
.... koje to tebi pravi sofer u globu? dovla mozda? hahahah
.... e ti ce te pravi soferi koji sute i rade slozit da ces se samo cudit kao sto si se nedavno i cudio hahahah
.... i daj se javi kad bus u hercegovini da popijemo pice!!!! a sorry nesmijes doc ovdje zaboravio sam!!!!!

slobodno reci gdje i kad , znas da ja nisam lik koji se osim boga boji bilo cega......a ja da nesmijem doci....ha ha ha .......fleka na zidu koja ce biti uklonjenja, pa znamo se rimad, zar ne??? opusteno stari ko kod zubara....