Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

maky

Pa moras stalno mislit da ti sta ne ostane... Mislim, nemos bit glup i vozit se glupturom...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

bonaparte12

POLAKO I SIGURNO

Tlimfocit

Došla su dva, jedan na HR, a drugi na BiH tablice. Godište je 2008., dvije osovine i 54 sjedala (opet crvene registracije).
Za sada toliko. Uskoro će biti još.

bonaparte12

Krivo. Sad je dosao samo ovaj na bh tablice a iduci tjedan dolazi ovaj na hr. Usput bus koji je bio na dubravi cujem da je dovezen u cb garazu
POLAKO I SIGURNO

bonaparte12

POLAKO I SIGURNO

tomekk

Citat: bonaparte12  u Siječanj 18, 2014, 20:22:47
Usput bus koji je bio na dubravi cujem da je dovezen u cb garazu

Di je opće do sad bio? Na granici ga nema od ljeta čini mi se, a neko mi je rekao još ljetos da vozi  :-\
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

shef

Ovdje molimo dalje pisati o raspravama i novostima u BiH dijelu/matičnoj tvrtki Globtour. Za rasprave o hrvatskom dijelu otvorena je nova tema u podforumu Panoramabus.

Poveznica:
http://www.autobusi.org/forum/index.php/topic,19449.0.html
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Man lion's coach

Ovaj Sideral je otišao na bh table, danas bio na liniji Trebinje - Banja Luka.. Tablice bi trebale biti M20 - T - 198
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/1654154_710199672338299_53516035_n.jpg

TAM

Par slika iz njihovog videa:
Eurobus AV120

Ovdje imamo dva Eurobusa. Što je bilo s drugim ili gdje je možda završio?

Dani ponosa i slave!

Tlimfocit

Počeli su voziti liniju Mostar-Banja Luka koju je držao Smiljić.

Man lion's coach

Sarajevo - Banja Luka* .. A izgleda da su i preuzeli svu liniju Trebinje-Mostar-Banja Luka, koju su drzali zajedno u kooperaciji sa AP Mostar..

Tlimfocit

Da da u pravu si. Razmisljao sam o toj liniji od Mostaraca dok sam pisao pa pogrijesih.  >hammer<

sibencan

Moguće da je onaj drugi AV120 sadašnji DA811CF?
Eurobus AV 120

5AR

ROAD

Jel se na liniji Međugorje-Beč nude kakvi popusti za djecu, studente i starije i ako da, koliko posto? i jel se nude besplatna osvježenja tokom putovanja i jel se puštaju filmovi?
NEOPLAN VIP CLASS