Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Citat: balja  u Siječanj 24, 2011, 01:21:24
Razgovaram sa ljudima koji borave na AS Mostar, jedan je vlasnik jednog ugostiteljskog objekta, drugi radi na stanici, neznam koju funkciju obavlja, i kazu mi, da neznaju kako ikako globtour sklapa kraj sa krajem, u autobusima im dolazi po 5-6 putnika, pa se i oni pitaju gdje je tu racunica, nisu mi znali reci o kojim linijama je rijec, ali stvarno mene je zacudilo to sto su rekli :-\

Za blagdane su bili puni i prepuni kao i većina drugih prijevoznika. A u ovo doba godine je naravno slabije, ali opet nije nimalo slabo. Recimo na linijama za Njemačku ide 30-ak ili više putnika po polasku što je više nego dobro.
Vjerojatno su linije za Zagreb slabije jer ima više prijevoznika. Recimo večeras je otišla nova Mota preko Knina. Doduše ne puna, ali daleko od 5-6 putnika.

erobuss

Prije 40-ak minuta za Slavoniju otišao ZG-6117-EB

Tlimfocit

Nova Mota (101) odvela igrače NK Široki u Austriju na pripreme.

erobuss

U 20 sati za Varaždin (čitaj Zagreb) otišao troosovinski Barbi sa svega nekoliko putnika

Tomek

Stigao rabljeni  Barbi Maestro dvoosovinac plave boje.

Tlimfocit

Stiže još jedan. Možda za Panoramabus, a možda za Jadran Expres.

MAGR

Jedan ide u jadran expres u vojvodinu a jedan za panoramu bus.

erobuss

Plavi očito ide u Panoramu jer je na homologaciji u Herc Toursu.

Godina je startala sa dva polovnjaka, ali ne bilo kakva  ;)

MAGR

Danas u 16.00 na liniju Zagreb autocestom A1 Vrgorac, Ljubuški, Čapljina, Međugorje, Čitluk, Mostar ide novi barbi.

erobuss

Kad smo već kod prinova i ovaj je parkiran u krugu bez tablica  8) Da neće za Srbiju??

Tlimfocit

erobuss

Da, parkiran je kod one kenje od katne Setre koja na istom mjestu leži već mjesecima  ;D

mr.evil

U Fokusu je izašao naslov DIVLJI PREVOZ I SLIJEPI PUTNICI sa slikom Globtoura kako kupi putnike pored autobuske stanice što je za njih uobičajeno a najviše u Banja Luci gdje kupe putnike za Njemačku na svim mogućim mjestima.U tekstu se navodi izjava direktora Globtoura gdje je kolegama iz RS zamjerio što su slučaj prijavili novinarima,a ne organima koji se ovim poslom bave.Ja mislim da su ti slučajevi davno prijaviti organima,ali da ton nije urodilo plodom.

Tlimfocit

Joe Walshovi su promijenili registracije (9059 i 9058 DZ su sad nove) pa ako nekome bude zgodno neka uslika.
I dobili su nove naljepnice (tj barem jedan od njih). Isti motiv samo su nove.