Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Paško

Prinova u Globtouru?

Ovaj Ford je iz iste tvrtke iz koje je kupljen i zlatni Barbi, Staub Reisen iz Menzingena. Je li možda kupljen i ovaj Ford? Tablice nisu regularne, ali nisu ni zoll, jer nemaju veliko Z i grb na desnoj strani. Bio parkiran na AK Zagreb.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tlimfocit

Ne sviđa mi se ovo sa ovim pustim polovnjacima al OK.
Inače garaža je trenutno prazna, nema busa nijednog pa ni na kanalu. :D
Trenutno je 8 autobusa u Španjolskoj uključujući i novog Ayatsa i 6 u Češkoj.

Tlimfocit

Barbi stariji model došao iz švicarske. Ljubičaste boje

ist

Ayatsova registracija - ZG-5279-DP

Tlimfocit

Izgubljen lokal u Vrogrcu. Dobiven prijevoz đaka u Imotskom (3 Barbija, 1 AV120 i 1 Renault Master)

ist

Po ovoj vijesti, ne ispada da su "izgubili", nego su odustali. Naime, nije im netko oduzeo, jer su loše radili, nego se Promet, kako piše, javio s dampinškom cijenom

Tlimfocit

Nisam se najbolje izrazio: Panoramabus je izgubila na natječaju za ovogodišnji prijevoz učenika jer je Promet Makarska poudila 50ak kuna nižu cijenu. Unatoč tome, cijena pokazne karte za učenike je s Promet Makarskom oko 3 puta veća nego s Panoramabusom.

steyr1985

Citat: Tlimfocit  u Rujan 25, 2011, 09:27:23
Izgubljen lokal u Vrogrcu. Dobiven prijevoz đaka u Imotskom (3 Barbija, 1 AV120 i 1 Renault Master)
Pa zar nije sada u Imotskom dobio Autopoduzeće na natječaju ja sam barem tako načuo.

Tlimfocit

Ovo sam ja čuja. Ako su lagali mene i ja lažem vas.

Tlimfocit

Definitivno potvrđeno za Imotski.

elvis

Mene zanima jel njihov Ford Transit koji je objavljen na prethodnoj stranici,ili je pak samo slucajnost da potice od istog prethodnog vlasnika??

ist

935-E-316 u subotu bio u Njemačkoj, na liniji Dortmund-Bihać, a jučer je vozio dnevnu liniju od Hercegovine do Zagreba

Tlimfocit

Citat: elvis  u Rujan 26, 2011, 22:12:15
Mene zanima jel njihov Ford Transit koji je objavljen na prethodnoj stranici,ili je pak samo slucajnost da potice od istog prethodnog vlasnika??

Kupljen, kupljen. Neznan na koje table ide. (Vjerojatno HR)