Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Servis

Odlično, neka stoji broj. Pa nek te zovu i raspravljajte se preko telefona, a ne preko foruma jer ovo nije ničija prčija.

jadrantrans vrgorac

Ovako se ne svađaju ni mala dica u vrtiću!  :P Svak u svojoj firmi ima pravo radit šta ga je volja pa tako i Rajko Zelenika u svojoj. Ako mu netko ne zadovoljava uvjete rada dobije otkaz, ako nema para za novi kupi se Rabljeni bus i uglavnom svatko sebi kroji svoju sudbinu. Stoga mi nije jasno oko čega se pjenite i svađate a sad još i pritite jedni drugima.  >hammer<

Tlimfocit

Citat: jadrantrans vrgorac  u Studeni 08, 2013, 17:01:30
Ovako se ne svađaju ni mala dica u vrtiću!  :P Svak u svojoj firmi ima pravo radit šta ga je volja pa tako i Rajko Zelenika u svojoj. Ako mu netko ne zadovoljava uvjete rada dobije otkaz, ako nema para za novi kupi se Rabljeni bus i uglavnom svatko sebi kroji svoju sudbinu. Stoga mi nije jasno oko čega se pjenite i svađate a sad još i pritite jedni drugima.  >hammer<

Potpuno si u pravu. Njegova firma njegova posla. Medutim postoji i ljudi osim Rajka. A svakome je draze procitat kad se napise pohvala nego primjedba. Samo bi bilo zgodno da takve osobe shvate da vecina ljudi na ovom forumu zeli dobro svim vozacima i prijevoznicima. Tako da je svaka kritika usmjerena napretku firme (bilokoje) isto kao i pohvala. Cim prije to odredjeni ljudi shvate to ce biti manje nervoze, a vise napretka.

jadrantrans vrgorac

Sve to stoji, istina nekad boli a nekada paše! Ali ako se ne može kupit bolje od AV120 za 10000eur onda je i to dobro pogotovo za vozit kratke relacije. I staro auto je dobro ako je ispravno i ako se redovito održava a pogotovo za dicu koja kidaju sidala, zavjese lipe žvake i nogama po sičevima skaču. Jadrantrans je vozio sa starim busevima i linije za Zagreb pa su uvik bili puni, koliko su puta vozači  uz put vadili alat i popravljali prugu da bi nastavili dalje pa se isto radilo i imalo stare putnike koji su imali i druge pa su čekali kad ide Jadrantrans. O tome ko krade ili tko je krao gazda i vozači znaju najbolje pa nek to riješavaju u četiri oka ili na sudu a nas na forumu nek obraduju sa slikama svojih vozila!  ;)

Tlimfocit

Ka Sveto Pismo si reka sve. Amen. :)

Nego sta mislite hoce li dolaziti kakva novost za prijevoz nase reprezentacije? :)

jadrantrans vrgorac

Tlimfocit

jadrantrans vrgorac

ist

Globtour uveo ili obnovio staru liniju I-Livnobusa Livno-Mostar. Polazak iz Livna u 6, povratak u 14.10

Tlimfocit

Evo vec se po tko zna koji put vozim na Split-Zagreb-Split zadnjih tjedana i ocito je da se ta linija uhodala. Putnika ima, autobusi korektni, cijene odlicne a vozaci za svaku pohvalu. Pa cak i danas po nevrimenu se radi bez nervoze i uz sitno kasnjenje.
Dojam jedino moze pokvariti kaubojsko ponasanje na forumu nekih osoba pa se eto nadam da ce se i to popraviti.

ist

Različita su gledišta, jedno je sjediti u autobusu, gledati kroz prozor i meditirati, a drugo sjediti non-stop za volanom

ist

Danas na Croatia busovoj liniji Zagreb-Split-Dubrovnik "Šveđanin" DA-236-CP.
Drugim riječima, čini mi se da bi ovamo trebalo prebaciti i Croatia bus

mate

A na liniji ZG-Rovinj je isto bio jedan od "Šveđanina", jedan od 2 iz zadnje nabavke...

Tlimfocit

Mislim da Croatia bus moze slobodno u arhivu jer, ako sam ja u pravu, ta firma vise ne postoji. Slicno kao Laurus prije koju godinu kad ga su ga kupili Rijecani.

ist

"Šveđani" 236-CP i 239-CP drže donedavnu Croatia busovu dnevnu liniju Dubrovnik-Zagreb