Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

steyr1985

Pa kako nije bila od Panoramabusa kada ju je vozila posada koja vozi Neum -  Zagreb  u 05.10 i kada dođu u Zagreb idu nazad za Imotski.

Tlimfocit

Citat: steyr1985  u Listopad 29, 2009, 16:20:24
Pa kako nije bila od Panoramabusa kada ju je vozila posada koja vozi Neum -  Zagreb  u 05.10 i kada dođu u Zagreb idu nazad za Imotski.

kažem da nisan siguran jeli ta linija službeno glasila na Panoramabus ili su je oni samo vozili....
koji iz Neuma? linija iz Neuma ide preko Harcegovine i nema veze s ovon linijon.....niti je voze iste posade

steyr1985

Ide iz Neuma u ZG dolazak u 15.00 i već u 16.00 ZG _ Imotski.

Tlimfocit

Citat: steyr1985  u Listopad 30, 2009, 18:03:34
Ide iz Neuma u ZG dolazak u 15.00 i već u 16.00 ZG _ Imotski.
a koja posada onda drži Imotski-Zagreb?

steyr1985

Ovako Neum- ZG dolazak u 15.00 i u 16.00 ZG - IM.  Posada koja je dan prije ovo isto odradila ide IM-ZG i onda ZG Hercegovina u 22.30.  Isto tako osim Imotskog imaju i ZG - Konjic i obratno.  Inače kada dođu u ZG znaju ih poslati i na ove linije iz Slavonije za Austriju ili  u sezoni iz ZG za Austriju ( prazni ) pa iz  AT. voze BIS za Split ili za Hercegovinu. 

ist

Bus s logom Blagussa ima registraciju ZG-9058-DZ, možda ne bi bilo loše promijeniti u popisu voznog parka

kilometar

Citat: ist  u Studeni 03, 2009, 15:00:09
Bus s logom Blagussa ima registraciju ZG-9058-DZ, možda ne bi bilo loše promijeniti u popisu voznog parka
E sad čiji je to bus Blagussov ili Globtoura? Ne kontam!

Tlimfocit

Citat: kilometar  u Studeni 03, 2009, 20:35:26
Citat: ist  u Studeni 03, 2009, 15:00:09
E sad čiji je to bus Blagussov ili Globtoura? Ne kontam!

bus od Globtoura ali ima Blagussovu reklamu sastrane.....

Tlimfocit

ODGOVOR ISTu NA PITANJE IZ TEME SLIKE
ma znan da i ja pišem u krivu temu ali kažen ajmo se svi naviknit pisat u prave teme
ovo je starija katnica i ona vozzi za Skandinaviju samo u iznimnim slučajevima (biss)...najčešće je na turizmu ili na linijama iz Slavonije za Beč...
Skandinaviju održavaju velike katnice iz 2007. godine

ist

Ok...
Koliko sam shvatio, za Skandinaviju idu subotom, tamo dođu u nedjelju ili ponedjeljak, a vraćaju se četvrtak/subota... Znači li da svake subote ide jedna katnica

Tlimfocit

Citat: ist  u Studeni 04, 2009, 16:15:52
Ok...
Koliko sam shvatio, za Skandinaviju idu subotom, tamo dođu u nedjelju ili ponedjeljak, a vraćaju se četvrtak/subota... Znači li da svake subote ide jedna katnica

u Berlinu su u nedilju ujutro i onda u nedilju tijekom jutra ili tijekom dana u raznim dijelovima skandinavije....
pošto imaju 2 nove velike katnice iz 2007. onda svake subote jedna od njih povede liniju, a ova šta se vraća odozgor se vrati par sati prije polaska ove druge.....tako ako se ukaže potreba odma se ova može okrenit i ponovo za Skandinaviju.....
u principu uvik voze katnica osim u 2-3% slučajeva kad baš znaju da neće bit puno putnika i onda pošalju sideral al to neznan kad se dogodilo zadnji put....al koliko ja znan uvik imaju barem 40ak putnika u jednom smjeru šta je odlično.....na starom forumu imaš slike di idu 4 busa (2 katnice i 2 siderala) jer je bilo skoro 250 putnika....to se događa par puta godišnje (lito, blagdani)

ist

To sam vidio, zato sam mislio da svaki put šalju po dva busa... Kako kupe putnike u tri države, s jednim busom? Ako se ne varam, kupe ih u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji

Tlimfocit

Citat: ist  u Studeni 04, 2009, 16:30:50
To sam vidio, zato sam mislio da svaki put šalju po dva busa... Kako kupe putnike u tri države, s jednim busom? Ako se ne varam, kupe ih u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji

za BiH i Hrvatsku mi je nekako i jasno jer valjda spoje 2 linije s jednim busom ali Slovenija mi nije jasna....ali uredno se u Ljubljani ulazi na kolodvor (doduše kad ima putnika) pa je očito sve legalno....ali kako neam pojma

ist

Malo mi je neskužljivo i spajanje Hrvatske i BiH, jer ako krene bus s BiH tablicama, ne bi smio primati u Hrvatskoj. S druge strane, bus s hrvatskim tablama ne bi smio voziti iz BiH

PROFA

Ovo si u pravu ali ko se drzi vise danas zakona u prometu,a posebno GLOBTOUR!
Smije samo vozit  ako ima koperanta u toj drzavi,a usputno kupit putnike po drugim drzavama nije dozvoljeno ali danas je sve moguce!