Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

mate

108 - T - 025 i 198 - E - 199 sam ja posljednjih dana vidao na liniji Konjic - Zagreb, ovaj drugi je i danas bio na toj liniji ;)

ist

Znači, ostala su tri "nerazvrstana"

erobuss

Citat: ist  u Lipanj 12, 2010, 21:56:20
Znači, ostala su tri "nerazvrstana"

Svi autobusi su na broju, gdje koji vozi ne znam. Vjerojatno će sad doći do promjene tablica, tako da će ih ubuduće biti teže prepoznati.

ist

Zašto misliš da će biti promjena

erobuss

Citat: ist  u Lipanj 12, 2010, 22:00:15
Zašto misliš da će biti promjena

Popunjenost prometnih dozvola, uvode se nove potvrde o regstraciji i knjižica o dolazu vlasništva nad vozilom ;)
Oni autobusi koju su prvi put registrirani 2003. godine, a u međuvremenu nisu mjenjali vlasnika odnosno prometnu dozvolu, sad s itekom posljednje registracije dobiju nove tablice i sve ono što napisah u prvom redu.  ;)

ist

erobuss

Citat: ist  u Lipanj 12, 2010, 22:12:10
Kad to stupa na snagu

Na snazi je od listopada prošle godine

ist

I na koncu za večeras - hoće li Globtour opet uvoditi liniju za Švicarsku

erobuss

ist

Tlimfocit

Joj što ste se raspisali. :)
Hajdmo redom:
198 - E - 197, 198 - E - 199 se mogu vidjeti na liniji Split-Mostar. Ova ostala dva voze linije po BiH i Hercegovina-Zagreb. Bilo kako bilo svi su na broju i pokretni.
Ovi Siderali što počinju na 661 su najnoviji dvoosovinci (2006.) i voze linije za Beč, a nekad ih se može vijedti i na turizmu ovdje po Splitu ili na aerodromu.
Konačno Volvo 9700:
-na HR tablama su stalno na Crna Gora-Slavonija osim kad su u najmu na turizmu onda ih mijenjaju Siderali na HR tablama.
-na BiH tablama su čini mi se svi na Njemačkoj što na linijama Touring/Globtour što na linijama Touring/Mix commerce
Uglavnom svi su busevi u pokretu pa čak i starije katnice. :)
Za Nevesinje neznam, ali nije isključeno da je istina.

Tlimfocit

Novost: u online kupnji karata uvedene i linije Salinee Orašje.

ist

Iz Splita u 17.20 Isuzu 998–T–779. U zadnje vrijeme vidim dosta buseva na turizmu, ali nema Globtourovih, više je buseva drugih međugorskih tvrtki 

ist

Od četvrtka počinje prometovati sezonska linija Split-Beč s polaskom četvrtkom, pa je sideral s Blagussovim logom jutros bio u Splitu, a u 17.20 otišao je za Mostar. U Splitu će prenošiti isuzu 998–T–779, a novi volvo, troosovinac ST-5405-DV popodne je u Split dovezao skupinu japanskih turista i potom otišao u nepoznato  :)

Tlimfocit