Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

ist

Zna li se raspored? Hoće li ići na hrvatske tablice ili na BiH? Čini mi se da su Panoramabusu neophodniji

Tlimfocit

Citat: elvis  u Lipanj 16, 2010, 17:44:51
Znaci natuknuo si za jednu seriju,a sta je s drugom,ne sjecam se da je bilo govora o nekoj drugoj karoseriji
Mogu reći samo da buseve tog karoserista već imaju u voznom parku samo se radi o novoj verziji.

kilometar

Samo ne kontam cemu tolika tajnovitost?! Ako su ugovori vec potpisani i ceka se na isporuku :o

Tlimfocit

Samo ne kontam čemu tolika znatiželja? Ako su autobusi na putu i uskoro će se vidjeti na cesti.

kilometar

Pa logicno je da smo znatizeljni. Kad si tako lijepo napravio uvod ,zaplet pa ocekujemo i rasplet ;)

Tlimfocit

Citat: kilometar  u Lipanj 16, 2010, 23:47:50
Pa logicno je da smo znatizeljni. Kad si tako lijepo napravio uvod ,zaplet pa ocekujemo i rasplet ;)

Sve sam natuknuo i sve se na temelju tih natuknica može iščitati. A nabavka autobusa nije mala stvar pa se baš o njoj ne govori na sva zvona dok ne bude izvršena. Ne brini na forumu će uvijek biti informacije aktualne i iz prve ruke kao i uvijek dosada.

ist

Ma da, al onda je bolje ili ne reći ništa ili kazati sve  ;)

Tlimfocit

U Zagreb je stigao prvi dvoosovinski Barbi Genesis na homologaciju. Slike uskoro.

Tomek

Da, i ja sam mislio da se ovaj model zove Genesis, ali vidim danas da na ovom piše Maestro

shef

Tako smo navikli jer većina ovih Barbija kod nas dolazi iz Italije gdje nosi naziv Genesis. Za sva ostala izvozna tržišta zove se Maestro. U Italiji to ime vrijedi samo za 10-metarsku verziju.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tlimfocit

Citat: shef  u Lipanj 18, 2010, 19:52:42
Tako smo navikli jer većina ovih Barbija kod nas dolazi iz Italije gdje nosi naziv Genesis. Za sva ostala izvozna tržišta zove se Maestro. U Italiji to ime vrijedi samo za 10-metarsku verziju.

Eto i tu smo dilemu razrješili. :)
Osobno mi ovaj autobus izgleda neugledno kraj Siderala, ali o kvaliteti i udobnosti će pričati oni koji se budu vozili. Čekamo takve....

erobuss

Extra  8-8 Ovo je trenutno deveti (novi) autobus u samo 15 mjeseci...  8)

Mislim da bijelu trebaju razbiti nekim moćnim dizajnom. Ta folija uopće nije skupa, a bus izgleda odlično   ::|

Brzinski prijedlog  :)evil

http://i811.photobucket.com/albums/zz38/ero2010/gtour.jpg

http://i811.photobucket.com/albums/zz38/ero2010/globtour11.jpg

elvis

Ovaj ce biti na HR tablicama,jel tako? Hoce li svih 4 biti registrovani u HR,ili i na BH...

max

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 16, 2010, 22:35:01
Citat: elvis  u Lipanj 16, 2010, 17:44:51
Znaci natuknuo si za jednu seriju,a sta je s drugom,ne sjecam se da je bilo govora o nekoj drugoj karoseriji
Mogu reći samo da buseve tog karoserista već imaju u voznom parku samo se radi o novoj verziji.
Siderali nove generacije    bus123 :).

ist

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 18, 2010, 21:14:07
Citat: shef  u Lipanj 18, 2010, 19:52:42

Eto i tu smo dilemu razrješili. :)
Osobno mi ovaj autobus izgleda neugledno kraj Siderala, ali o kvaliteti i udobnosti će pričati oni koji se budu vozili. Čekamo takve....

Meni su i ona nova volva izgledala neugledno kad sam ih prvi put vidio, a sad su mi super. Naravno, siderali su sjajno dizajnirani, teško je to nadmašiti, ali nije sve u dizajnu