Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

ist

Vjerojatno ide od Konjica prema Sarajevu, a onda liniju do Zagreba preuzima veliki bus

elvis

Linija za Zagreb polazi u 8 sati iz Konjica,vec par dana vozi je starija katnica,a taj kombi sam vidio nekad oko podne

ist

Ok, nisam znao...

Znači, iz Konjica ide veliki bus? Koliko znam, kroz Konjic prolazi i Salineina linija Čapljina-Tuzla...
A možda i razvozi putnike s međunarodnih linija

elvis

Da,i ona prolazi oko 8 sati prema Tuzli,mozda koji minut kasnije,na toj liniji u posljednje najcesce vidjam Isuzu

ist

Danas u Splitu na slobodnom prijevozu oba nova Barbi Maestra, te sideral 108-T-025 koji je obično vozio liniju Sarajevo-Koper

Tlimfocit

Na turizmu za agenciju GTA ove godine 5 autobusa: 3 Siderala i 2 Barbija. Danas u hotelu Jadran 8498BD, a u hotelu Atrium još jedan Sideral.

erobuss

Sivi Renault Trafic starih bh reg oznaka u Međugorju. Sa strane ima natpis globtour croline malmo bez ikakvih šara

ist

To je vjerojatno 530-M-742, bio je jučer parkiran u Međugorju. U Vrgorcu je pored tri barbija bio trafic ZG-1647-ED, a u garaži je bilo šest-sedam buseva, vidio sam noviju i stariji katnicu zagrebačkih registraciju, Thompsonov isuzu, 610-J-855 s tablom Dortmund-Neum, barbi maestro, te tri siderala - 661-T-415, 198-E-197 i ZG-8491-BD, dok je Joe Walsh ZG-9059-DZ bio kod Crkve...
A kolodvor je smijurija, ima tri perona, ne sliči ni na šta

erobuss

Citat: ist  u Listopad 28, 2010, 15:27:48
A kolodvor je smijurija, ima tri perona, ne sliči ni na šta

Nije Međugorje Dortmund da mu treba 15 perona. Napravljeno je stajalište (tako se službeno zove) kako bi se autobusi makli s ceste. Sljedeći mjesec će biti postavljena rampa, a i globtour će useliti u svoju poslovnicu.

BTW dobre ti fotke tog što ne liči ni na šta  ;D

ist

Niti sam snimio, niti bih ga snimio. A šta ćeš snimit  ;D

TOMAZY

Veceras na liniji Međugorje-Varaždin,nova Irmaos Mota T29-E-101 !

ist

Jučer je jedna od njih stigla iz Hamburga. Mimoišli smo se u vožnji, pa nisam najbolje vidio registraciju, ali čini mi se da je T29-E-100

erobuss

Citat: erobuss  u Listopad 22, 2010, 08:39:19
Kupili su Mastera ex Goyatours (nisam sigura je li to onaj ZG reg ili je to sad drugi)

Master je i dalje s natpisima Goyatours. Informacija je očito bila netočna!  :-\

elvis

Ipak je djelomicno tacna,jer cinjenica je da su kupili Mastera,sad je samo pitanje od koga je kupljen :-\